fredag den 30. august 2013

Ten tiny things about me

Jeg synes altid det er skægt at læse denne slags indlæg om andre, så nu får I lige ti nye, mærkelige, blandede ting at vide om mig, som I garanteret ikke vidste i forvejen. 
Læs med, hvis du har lyst :-)Jeg forsøger tit at tricke min hjerne til at tro at jeg er et a-menneske, der helst vil stå tidligt op og få mest muligt ud af dagen. Men inderst inde er jeg et udpræget b-menneske der helst går meget sent i seng og først stå op hen af formiddagen.

Jeg får ekstremt dårlige nerver af folk der sms'er når de kører bil eller egentlig bare i trafikken generelt.

Min kæreste påstår at min stedsans er så dårlig, at jeg kunne fare vild i en telefonboks.

Du møder næppe et menneske der bakker mere op om en god kage end mig. I promise.

Jeg nægter at se film der handler om en af følgende ting: Harry Potter, Ringenes Herre, Hunger Games eller Star Wars (Bare for at nævne nogle.)

Det kribler i mine fingre når jeg får lov til at pille i sår, bumser eller hud der skaller af. Mange synes det er afskyeligt - jeg synes bare det er pragfuldt :-) 

Min lunte er meget kort, når jeg ikke kan få diverse tekniske dimsedutter til at virke. Min tålmodighed rækker bare ikke særlig langt på det område.

Jeg har ingen tattooveringer og har heller ingen intentioner om at få det i fremtiden.

Når der går tilpas lang tid mellem jeg bliver fodret, har jeg tendens til at lade sulten tale, og blive lidt af en hidsig-prop. Undskyld for det, til dem det går ud over.

Min kæreste mener ikke det er fornuftigt at investere i et par pæne fælge til bilen, fordi jeg altid kører på kantstenen når jeg skal parkere. Jeg lærer nok aldrig det skidt.. 


2 kommentarer:

 1. Hej Emilie

  Kan du ikke lide tatoveringer eller hvorfor vil du ikke have nogen? Jeg spørger bare af ren nysgerrighed fordi det ser ud til, at din kæreste har en hel del :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa

   Jo jeg kan såmænd godt lide tatoveringer - bare så længe de ikke er på mig selv.
   Jeg tror bare ikke jeg personligt er tattoo-typen. Heldigvis findes der også et hav af andre måder at udtrykke sig på :-)

   Dog synes jeg at der findes rigtig mange pæne tattoos (og ditto omvendt) og eksempelvis min kærestes mange synes jeg er super flotte og sjove :-)

   Vh. Emilie

   Slet