søndag den 20. oktober 2013

Mini Me

"30 Dages Udfordring - Dag 12"
Et billede af mig selv som barnDet eneste billede jeg selv har her hjemme er dette billede af min bror og jeg fra 1994. Vi var på det tidspunkt på vej til min farfars 60 års fødselsdag. Jeg synes det er så sjovt at se på og elsker specielt min brors fancy grydeklip-frisure! :)haha

Der er kun 13 mdr. mellem min storebror og jeg og vi har derfor fulgtes hele vejen gennem vuggestuen, børnehaven og folkeskolen. Som lille var jeg meget genert og stod altid lidt i skyggen af brormand som i øvrigt var meget beskyttende overfor sin lillesøster. Jeg har flere gange fået fortalt at han eksempelvis i vuggestuen gerne ville bestemme "hvem der skal lege med MIN lillesøster" .. Det synes jeg er lidt sødt :)

Jeg vil garanteret kunne finde en masse sjove billeder af mig selv hvis jeg kigger de mange fotoalbums igennem hos mine forældre, så det kan være at I en dag får et indlæg med mere af den slags. Gider I godt at se sådan noget? :)

2 kommentarer:

 1. Hej Emilie :-)
  Det ville være hyggeligt med et indlæg og billeder omkring dig og din barndom. Det er altid dejligt at få et større indblik i bloggerens liv - både fra barnsben af og nu :-) Jeg ville ihvertfald glædeligt læse et indlæg vedrørende det. God søndag til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre, tak for din kommentar :-)
   Rigtig god søndag til dig også!

   Knus Emilie

   Slet