fredag den 3. oktober 2014

Vipper: Før og Efter

Her kan I lige få lov at se før/efter-billeder af henholdsvis uden makeup og derefter hvordan det så ud efter påsætningen af mine nye eyelash extensions. Det fine resultat er en del mere synligt når man ser det forfra. Selvom øverste billede er ret utydeligt, er det vist alligevel muligt for Jer at ane, hvor lidt fylde og længde jeg havde til at begynde med.
Resultatet på det nederste billede har jeg kun påført mascara på de nederste vipper, da disse jo ikke er blevet forlænget, men alligevel gerne må få lidt farve.

Udover de påsatte vipper, blev jeg også nødt til at købe et eksemplar af RevitaLash øjenvippe-serum med hjem. Denne formel skulle eftersigende indeholde et stof som øger hårvæksten ved vipperne, når den påføres én gang dagligt og resultatet skulle kunne ses allerede efter 2 ugers behandling. Man påfører den selv som en eyeliner inden man går i seng og så skulle den ellers kunne skabe mirakler på de små hårstrå.

Jeg har besluttet at benytte serummen, mens jeg har vipperne på, for så skulle mine egne vipper gerne have vokset sig lange og flotte til jeg en dag beslutter mig for ikke at bruge extensionen længere, så jeg er spændt på at se om det virker. 
Jeg håber, håber, håber! Der findes jo vitterligt ikke noget smukkere og mere feminint end et par flotte dådyr-øjne :-)
Læs mere her: www.stylelash.dk

4 kommentarer:

 1. Hej Emilie.

  Virkelig flot resultat!
  Hvor har du fået det lavet henne og hvad koster det?

  Du er sådan en køn pige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej :-)
   Tusind tak, jeg er virkelig også godt tilfreds med resultatet!
   Jeg har fået det lavet hos salon Style Lash i Randers. (www.stylelash.dk)
   Prisen for et fuldt sæt vipper fra start er 895 kr. og derefter er det selvfølgelig billigere når der skal fyldes op alt efter hvor mange vipper man har mistet til den tid.

   Tak, det var virkelig sødt sagt.

   Knus Emilie

   Slet
 2. Hvor længe holder det sig pænt så, og hvor ofte skal det fyldes op?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har været inde at få mine fyldt op i dag, 3 uger efter første behandling.
   Faktisk har jeg været positivt overrasket over hvor længe de har holdt sig pæne :-)

   Der var selvfølgelig faldet et par stykker af i løbet af de tre uger, men slet ikke så meget som jeg havde forestillet mig og måske også frygtet lidt. Har dog brugt mascara på vipperne den sidste uges tid for at give lidt ekstra fylde og længde. Men alt i alt har de holdt sig rigtig godt, hvilket nok også er resultatet af at jeg har gjort mig umage med at passe på dem.

   Kh. Emilie

   Slet