mandag den 19. november 2012

Baking: Protein müslibar

 Som lovet er her opskriften på de fantastisk protein müslibarer, som Sahra og jeg lavede i dag. Den er forholdsvis let at følge, men du skal lige væbne dig med lidt tålmodighed, da de skal have god tid i køleskabet for at opnå den helt rette konsistens.

Ingredienser: 
- 100 g. grovvalsede havregryn.
- 100 g. færdigblandet müsli.
- 60 g. rosiner.
- 55 gram peanutbutter. (jeg brugte en økologisk crunchy version fra Urtekram)
- 50 g. honning.
- 100 g. mørkt chokolade min. 75% cacao.
- 2 dl. skummetmælk.
- 30 g. proteinpulver med chokoladesmag.

Fremgangsmåde:
1) Bland proteinpulver, rosiner og havregryn sammen i en skål. 
2) Mælken opvarmes i en lille gryde hvori peanutbutter, chokolade og honning tilsættes under omrøring og dermed smeltes. 
3)Kom grydens indhold i skålen og ælt alle ingredienser godt sammen til dejen er mere fast end flydende. 
4) Fordel dejen i en kageform/fad med bagepapir i bunden. 
5) Pres dejen godt sammen og stil fadet i køleskabet i 60-90 min.
6) Massen er nu blevet hård og du kan skærer müslibarene ud i den størrelse du ønsker.

God fornøjelse :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar