onsdag den 4. februar 2015

Anmeldelse: Divaderme kosmetik

For en uges tid siden besluttede jeg mig for at holde en lillebitte pause fra mine ellers højtelskede eyelash extensions. En lille pause som skulle give mine øjne lidt luft og nogle dage hvor jeg rigtig kunne gnide mine øjne uden at skulle tage hensyn til de fine påsatte vipper. Det har været rart, men nu kan jeg næsten ikke vente med at få dem på igen :-)

I mellemtiden har jeg fået tilsendt en pakke med nogle produkter fra kosmetikmærket Divaderme, som jeg har fået lov til at afprøve og teste på mine egne bryn og vipper.
Produkterne jeg har modtaget er en Brow Extender i farven 'Cappiccino Brown', en Lash Extender og en Mascara Diva
 I dette indlæg får I min mening om alle tre produkter  :-)

LashExtender er produktet som lover øjeblikkelig længere og fyldigere vipper, ved påførelsen af de små sorte fibre som samtidig plejer hårene. Efter at have prøvet produktet to-tre gange, må jeg desværre erkende at være en lille smule skuffet. Jeg synes det er utrolig svært at påføre produktet og af samme årsag ender de fleste af de små sorte fibre alle andre steder i mit ansigt. Produktet kan bruges sammen med en ganske almindelig mascara eller med MascaraDivaen, som jeg fik lov at teste i samme ombæring. 

Først da jeg læste mig frem til at det er en god idé at starte med at lægge et lag mascara og dernæst påføre fibrene og slutte af med et sidste lag mascara, begyndte det at give mening for mig :-) Når vipperne er våde efter første lag mascara, hænger fibrene nemlig bedre fast. Jeg synes dog fortsat ikke, at resultatet lever op til mine forventninger om at få ekstraordinære fyldige eller længere vipper (På nederste billede kan I se resultatet med brug af alle tre produkter)

Har man ikke tid til at fumle med både mascara og lashextender om morgenen inden man skal ud af døren, findes produktet Fiber Wings Mascara, som er begge produkter samlet i ét. Måske fungerer det bedre? Det gad jeg godt at finde ud af.

Det sidste produkt til øjenbrynene overraskede mig dog mere positivt.
BrowExtender indeholder naturlige fibre og urteekstrakter, som stimulerer, styrker og plejer øjenbrynene, mens den tilføjer brynene en semipermanent farve som holder hele dagen. De bittesmå fibre lægger sig oven på brynet og bygger dermed brynet op. Sagen er den samme som ved LashExtender, hvor de lette fibre kan være noget flyvske og dermed drysser en smule ved påføring. Det er derfor en god idé at ryste beholderen grundigt inden påføring og have en serviet eller et stykke toiletpapir i nærheden, som kan tørre de overskydende fibre af huden. Resultatet er jeg godt tilfreds med, da den giver en hurtig og jævn farve, som giver brynet et mere markeret look. Om de plejende ingredienser virker, kan jeg dog ikke udtale mig om endnu - men jeg håber inderligt, at den kan være hjælpende til at give mig en smule kraftigere bryn. 
Tip: Sørg for at vente med at lægge din ansigts makeup (foundation, pudder, blush etc.) til efter du har påført produkterne, således at du ikke kommer til at tørre dette af, når du fjerner de overskydende fibre på huden, som er svære helt at undgå.
Alle produkterne og Divaderme's øvrige sortiment kan findes hos billigvoks.dk lige her.


6 kommentarer:

 1. Gaver:
  Gaver til gengæld for indhold bliver også betraget som reklame på lige fod med et sponsoreret indlæg.
  Det skal derfor også oplyses, når du laver et indlæg til gengæld for et par bukser eller en gratis middag.

  Sponsorering skal være TYDELIGT angivet
  Vi ser også rigtig mange, der skriver “sponsoreret indlæg” med diskret lysegrå skrift i et hjørne. Det går altså ikke, og det kan give store bøder, og ja det er faktisk sket.

  SvarSlet
  Svar
  1. Må jeg spørge hvem afsenderen er til denne kommentar og hvor kilden kommer fra? :-)

   Eftersom det tydeligt fremgår af dette indlæg at jeg har fået produkterne tilsendt, undrer det mig om det er dette indlæg du henviser til, eller om det bare er sådan helt generelt?

   Mvh. Emilie

   Slet
  2. Undskyld Emilie... Skulle selvfølgelig have skrevet hvem der skriver. Jeg hedder Jonas og kom kun herind fordi min kæreste skulle vise mig en jakke hun ville have. Jeg læser jura og kilden kommer fra en forelæser vi havde en dag, hvilket er derfor jeg lige faldt over din måde at lave dette indlæg. Der er meget fremme med det i tiden, og det var bare ment som en hjælp til dig, da det ikke står helt klart og tydeligt, som loven foreskriver. Det skal stå i bunden at indlægget er sponsoreret. Men det er jo din blog, og du bestemmer helt selv. Jeg ved min kæreste er glad for at følge med, så det var ikke for at være træls. God dag. Hilsen Jonas.

   Slet
  3. Tak for dit input Jonas :-)
   All right, så må jeg nok hellere skærer det lidt tydeligere ud fremover, så jeg ikke træder nogen over tæerne eller ender i en juridisk sponsor-sag - det er jo bestemt ikke i min interesse :D
   Rigtig god dag til dig også.

   Venlig hilsen Emilie

   Ps. Jeg håber at din kæreste får jakken, hun ønsker sig ;-)

   Slet
 2. Hej Emilie :)
  Jeg synes også det er en god ide, at få styr på de sponsorede indlæg.
  Udover at det er ulovligt, så er det virkelig svært som læser at gennemskue om der står en virksomhed bag eller om du helt af dig selv hiver et produkt frem i lyset.
  Det er bl.a. netop for at skabe gennemskuelighed at der er lovgivning på området. Om det er et krøllejern, bikini, chai-the eller frisørbehandlng, så bør det fremgå om det er sponsoreret.
  Det er lidt frustrerende når man som læser er i tvivl om afsenderen heeelt bagved. Dit nye indlæg om undertøj - er det eksempelvis sponsoreret? Har du fået noget, for at linke videre til dem? Det slet ikke sikkert du har det. Men fordi du ikke konsekvent gør opmærksom på det generelt, så bliver jeg som læser i tvivl ved dette indlæg, selvom du måske bare anbefaler det af ren og skær lyst :-)
  Håber du forstår hvad jeg mener :b
  Jeg kan rigtig godt lide din blog! :-) for mig ville den kun blive endnu bedre med 100 % gennemskuelighed - så føler man ikke at der bliver skjult noget for nogen (hvilket jeg slet ikke tror er din hensigt!
  God weekend :)

  Mvh Cat

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Cat,

   Tusind tak for at du tager dig tid til at give mig noget konstruktivt feedback - det sætter jeg stor pris på :-)

   Jeg tror at grunden til den 'klare gennemskuelighed’ eller mangel på samme her på bloggen, kan skyldes min egen opfattelse af, hvordan sponsorerede - og ikke sponsorerede indlæg reelt set differentierer sig.

   I min verden er der forskel på, om man umotiveret får tilsendt et produkt uden nogen form for aftale om, at dette efterfølgende skal vises frem på bloggen eller om en virksomhed forærer et produkt væk, mod at dette SKAL vises frem.

   Lad mig bare bruge eksemplet fra den bikini du omtaler: I den situation har virksomheden TRIANGL, kontaktet mig og tilbudt at sende mig et valgfrit produkt fra deres webshop. Virksomheden har formentlig en forhåbning om, at jeg vil vise min nye bikini frem, men dette fremgår aldrig som en del af korrespondancen. Da jeg godt kan lide bikinien, er det naturligt for mig at vise den frem på bloggen, ligeså vel som jeg havde gjort det ved en hvilken som helst anden ting jeg kunne have fået af min mor, min kæreste eller selv have købt - I denne situation bliver det blot til virksomhedens fordel.

   Et eksempel som dette, anser jeg derfor ikke som et sponsoreret indlæg, da der ikke har været nogen aftale eller penge involveret.

   I andre situationer, kan jeg have modtaget produkter med hensigten om at disse skal testes eller anmeldes på bloggen. Som jeg nu kan forstå, er der en lovgivning på dette område, som jeg fremadrettet vil indordne mig efter. Både for at have klare linjer juridisk, men i høj grad også for at give dig som læser, en bedre fornemmelse at at intet bliver holdt skjult og at det ikke en en stor, grim virksomhed der står bag alle mine indlæg ;-)

   Det er super vigtigt for mig at pointere at jeg aldrig vil sige ja tak, til at modtage et produkt som jeg ikke føler passer ind på bloggen eller som jeg ikke selv kan stå inde for. Min blog er min hobby og langt fra noget jeg kan leve af, så derfor er det rigtig vigtigt for mig at min troværdig og ærlighed skinner igennem, på den anden side af skærmen til dem der læser med :-)

   Mit seneste indlæg med undertøjet til Valentines Day er kun skrevet af ren og skær lyst for at inspirere, uden at jeg får noget som helst for det.
   I samme ombæring vil jeg gerne understrege, at det er en meget lille procentdel af mine indlæg der indeholde produkter, som jeg ikke selv har betalt for, og at jeg håber at man som læser kan "unde" mig som blogger, at der er indimellem er nogle små bonusser, ved den hobby som jeg bruger så meget tid på, så længe at disse tydeligt fremgår af indlæggene.

   Jeg håber at mit svar giver bare en lille smule mening - og skulle der nu være nogle andre spørgsmål er du og andre selvfølgelig altid velkommen til at skrive. Tak fordi du læser med! :-)

   De bedste hilsner,
   Emilie

   Slet