tirsdag den 18. marts 2014

Texas Trip

Hej Bloggen.
I dag har jeg været til et smadder spændende informationsmøde på Århus Købmandsskole omkring et 2 ugers langt ophold i Texas, som jeg skal på til sommer i forbindelse med min udddannelse :)

I løbet af de to uger skal de 21 andre optagede elever og jeg undervises i tre forskellige fag på Austin Community College og derudover er der en masse kulturelle arrangementer og aktiviteter, som alle lyder til at være enormt lærerige og sjove!

Jeg ser virkelig meget frem til denne her tur og til at lære en masse nye mennesker at kende og se om jeg kan begå mig som en vaskeægte "cowgirl" i denne del af USA ;)

Er der nogen af Jer der har været i Texas før eller har erfaringer I vil dele, vil jeg super gerne høre fra jer :)

xo Emilie


6 kommentarer:

 1. Jeg har lige været en uge i Austin og kan kun sige GLÆD dig. Det er en SUPER cool by, især for unge studerende ;) Køb dig et par lækre cowgirl boots i Allen's boots og style dem med en blomstret eller hvid sommerkjole eller afrevne jeans shorts, det er true Austin style ;)
  Der er lækker shopping (tjek det canadiske fitness tøj brand Lululemon ud, det er det hippe, både her i Canada hvor jeg bor og i US) fed stemning og fitness entusiasme. Austin er IKKE som resten af Texas eller resten af USA for den sags skyld, den er liberal og der hersker en lidt cowboy- hippie agtig stemning. SÅ cool. I'm definitely going back! ;) 6th street er fyldt med fede barer med vilde rooftop parties og god live musik overalt (Austin er kendt for sin music scene) Coyote Ugly og saloons komplet med rodeo tyr og karaoke ;) God tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene :)
   Tusind tak for din kommentar, det er virkelig dejligt at høre om dine erfaringer med Austin. Det lyder til at du har haft nogle helt fantastiske oplevelser :) Jeg glæder mig nu bare ENDNU mere!

   Mange tak for dine tips, de er hermed noteret :)

   Hvor længe har du været bosat i Canada og studerer du der?

   Venlig hilsen Emilie

   Slet
  2. Jeg har boet her siden Juli 2013. Bor her med min kæreste som fandt et spændende job i Toronto, og så flyttede vi herover sammen med vores 2 små drenge. Kim har arbejdet sammen med Mark i disco branchen i mange år back in the days ;) Jeg er sygeplejerske men arbejder ikke herovre da der er en masse regler og det er en lang proces at få tilladelse til det. Jeg tager et fitness instructor professional kursus og et kursus som zumba instruktør og måske body pump instruktør nu her og kommer så forhåbentlig igang med at undervise lidt i det. Derudover er jeg bare house wife pt ;) Du skal bestemt glæde dig til at opleve Austin. Super fed by.

   Slet
  3. Aaah så er jeg med :D Mark har omtalt dig og din familie meget positivt tidligere, så nu "ved jeg hvem du er" :) Fedt at I har taget ungerne med til Canada, det må være utrolig givende for dem i den alder!

   Alt held og lykke med instruktør uddannelserne, måske du skal ned at være en del af Fitness Studiet Teamet når/hvis i vender tilbage til Randers på et tidspunkt :)

   Slet
 2. Det lyder da dejligt hvis Mark har talt pænt om os, vi har nu heller ikke noget skidt at sige om ham, jeg har også selv arbejdet sammen med Mark i Herning før Kim gjorde i Randers :) Vi lejede jeres lejlighed i Miami i August sidste år, kommer lige i tanker om at det da måske er i den forbindelse Mark har nævnt os :) Ih har lige siddet og læst noget mere om Austin, der er så mange fede steder at spise, shoppe, træne osv. Vi har også talt om, om det skulle være vores næste eventyr. Fedt du skal være der så længe! Haha kunne da være sjovt at være instruktør hos jer hvis/når vi vender tilbage, det virker som et fedt sted, dejligt med et lækkert alternativ til de store kæder og så ovenikøbet et sted med masser af holdtræning, ofte det der mangler de mindre steder. Under jer al mulig succes med stedet og I havde helt sikkert os som medlemmer hvis vi stadig boede i DK :) Hils endelig Mark fra os :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lige netop i den forbindelse han har nævnt jer :) Skønneste lejlighed i øvrigt!
   Tusind tak, vi er simpelthen også bare så glade for centeret, det er blevet så godt og med en masse fede hold, så I skal være mere end velkommen når/hvis I vender snuden hjem igen.

   Jeg skulle hilse mange gange igen herfra! :-)

   Slet