lørdag den 2. august 2014

Forkælelse hos Coiffure Diamond

Hej søde læsere :)
Det er blevet tid til en lille snak om hår. Mit hår. For hvis jeg skal være helt ærlig, har jeg nok ikke været helt så god ved mit hår som jeg burde. Jeg fik i går regnet mig frem til, at det var mere end et år siden at jeg sidst havde været et smut til frisøren og blive klippet og farvet - og mit hår trængte gevaldigt til at få klippet de slidte spidser. Så det blev tid til at aflægge et besøg hos Coiffure Diamond, som er en vildt lækker nyåbnet salon her i Randers.

I salonen fik jeg en god snak med salonens ejer Özge, om mine ønsker om at få mit hår til at føles og se sundere ud igen, men på en måde hvorpå det ikke blev en for voldsom omvæltning for mig. For jeg skal ærligt indrømme at jeg er ret hysterisk med sådan noget - jeg vil for alt i verden ikke være korthåret, selvom jeg godt ved at der skal meget af før det er tilfældet :)
Så vi blev enige om at klippe de slidte spidser i små etaper med få ugers mellemrum i stedet for, således at det ikke ville blive så stor en omvæltning for mig, hvis der skulle en del af længden. 
Jeg var så glad for at jeg endelig havde mødt en frisør, der med 100% kunne sætte sig ind i mine behov.

Til at starte med fik jeg vasket og behandlet mit hår i mine yndlings produkter fra Moroccanoil, som Coiffure Diamond er så heldig at have den fulde produktserie af. Det betyder virkelig meget for mig, at produkterne i salonen, er dem jeg selv foretrækker hjemmefra, så jeg er garanteret et godt resultat. 

Efter klipningen fik jeg farvet mine vipper og bryn, så jeg er klar til at tage på ferie om nogle dage uden at skulle tænke på at bruge øjenmakeup på stranden osv. En sand fornøjelse!

Masken jeg fik i håret efter hårvasken, som er en let fugtgivende maske var jeg simpelthen nødt til at få et eksemplar med hjem af, så jeg selv kan pleje mit hår og få salonfølelsen med på ferie.

Du kan finde Coifurre Diamond's facebook-side her, hvor du kan finde adressen samt telefonnummer for tidsbestilling :)

  Özge får de varmeste anbefalinger herfra for god behandling og service og jeg glæder mig allerede til at komme igen, når jeg har været på ferie :)2 kommentarer:

 1. Sikke en fin salon, det ser lækkert ud!
  Ved du hvad prisen er på den hårmaske du købte? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en super super fin salon :)
   Masken koster 299 kr. og er meget drøj i brug, hvilket gør at den holder længe.

   Venlig hilsen Emilie

   Slet