onsdag den 31. oktober 2012

Tell me what you want


Hi guys! Kunne I tænke jer at hjælpe mig med noget? 
Jeg vil gerne høre jeres idéer til hvordan jeg kan gøre bloggen endnu bedre, så den bliver mere interessant for jer at læse :) 
Derfor beder jeg nu mine læsere om, at komme med lidt konstruktiv kritik for at høre om der er nogle specielle indlæg eller emner I synes kunne være spændende at læse om?? Jeg håber inderligt at du vil hjælpe mig. Alt du skal gøre er at smide en lille besked med dit råd nedenunder i kommentarfeltet, så bliver jeg super glad i låget! 

Håber at I får en god halloween-aften, hvis I fejrer det.

- Lovevibes E. 

7 kommentarer:

 1. Jeg synes det kunne være super spændende at høre om dine makeup/hudpleje rutiner :)

  SvarSlet
 2. Enig med ovenstående!
  Udover det, kan jeg rigtig godt lide dine OOTD, så bliv endelig ved med dem. Et indlæg sammen med Mark kunne også være fedt :-)

  SvarSlet
 3. Skriv gerne hvor dit tøj osv er fra :)

  SvarSlet
 4. Gerne flere outfits og hvor tøjet er fra. Måske et indlæg om hvad du har i din basis-garderobe - altså hvad du synes er et must i sin garderobe som er uundværligt. Indlæg med billeder når du har købt noget nyt fx. tøj, accessories, til lejligheden. Evt. et indlæg om indretning og stil.

  SvarSlet
 5. Måske noget indretning? Noget DIY, hvis du altså har haft gang i det? Ellers er det en god blog :-)

  SvarSlet
 6. Tak for jeres bud på gode indlæg :) Jeg vil gøre hvad jeg kan for at leve op til jeres gode ideer, så snart min eksamens opgave er afleveret i slutningen af denne uge :) Ha' en god onsdag alle sammen!

  SvarSlet