fredag den 6. marts 2015

Ny adresse til bloggen


Hej tøser, langt om længe kan jeg endelig henvise Jer til mit nye domæne www.emiliejacqueline.dk - Udover at I nu slipper for at taste '.blogspot.com' i browser feltet, når I vil se mine opdateringer, findes der nu også en søge-funktion på bloggen, som jeg (og nogle læsere) længe har savnet. Derudover har jeg forsøgt at dele indlæggene ind i kategorier, således at det bliver lettere for Jer at navigere efter bestemte indlæg. I kan selvfølgelig også se alle mine tidligere indlæg under fanen 'arkiv'.

Alt i alt er jeg selv meget begejstret for at det endelig kører, men jeg kan dog mærke at jeg lige skal bruge noget tid på, at lære det nye system at kende. For en dybt uteknisk person som mig, kræver det lige lidt at skulle skifte mine vante rammer, i det meget brugervenlige format hos blogspot, ud med et helt nyt. 

Jeg har heldigvis fået hjælp til opsætningen og alt det tekniske af en dygtig fyr der hedder Mikkel, uden ham sad jeg nok stadig og rev mig selv i håret i frustration over min manglende evne til at følge en simpel (men laaaang) how-to-guide ;-)

Jeg håber at I vil tage godt imod den 'nye' blog og at I, nye som gamle læsere, fortsat har lyst til at læse med.
Vi skrives ved på emiliejacqueline.dk, hvor jeg fremover vil opdatere fra. 

De bedste hilsner, 
Emilie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar