mandag den 14. oktober 2013

More of Miami
Good evening :)
I får lige et mindre overload af billeder fra de seneste dage, hvor den bla. har stået på hygge ved poolen, cykelture, shopping, crossfitgames og restaurantbesøg. Dejlig dejlig ferie!

8 kommentarer:

 1. Lægger du ikke nogle billeder op af de ting du har købt :-)? Skal til Miami for første gang til december, så vil høre om der er nogle shoppingsteder, restauranter eller andet du vil anbefale? :)..

  Og ros for en rigtig god og inspirerende blog :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det vil jeg gerne :-)

   Lækkert, det kan du altså godt glæde dig til!
   Nu ved jeg jo ikke hvor i Miami du skal være, men vi bor på South Beach og benytter os rigtig meget af Lincoln Road Mall som er områdets "hoved-gågade" som byder på alverdens hyggelige og lækre restauranter og masser af shopping muligheder. Spisestederne Doraku Sushi og Sushi Samba er to af mine favoritter der.

   Hvis du kan lide kød, skal du helt sikkert besøge Texas de Brazil, som er et steakhouse der udover deres endeløs lækre salatbar serverer det mest veltilberedte kød jeg har smagt. Virkelig en god oplevelse!

   Ellers vil jeg også anbefale dig at besøge Cold Stone Creamery hvor du kan designe din egen is, mens personalet syngende blander den til dig :) Vanedannende og farligt - men såååå godt! :)

   Aventura Mall og Dolphin Mall er begge shoppingcentre hvor man også godt kan få et par dage til at gå ;) Ellers skulle Sawgrass Outlet også være et besøg værd, hvis du er interesseret i at spare endnu flere penge.

   En tur på Ocean Drive er helt klart et must, om det er til fods, på cykel, rulleskøjter eller skateboard. Der er altid massere af liv og der sker en masse.

   Det var bare lige lidt herfra, men ellers kan du helt garanteret google dig til hvad der sker i dit område, når du skal afsted. Og rigtig god tur :)

   Tusind tak skal du have, det er jeg glad for at du synes :)
   Slet
 2. Hold nu fast en lækker krop du har dig!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have, det var sødt skrevet <3 :)

   Slet
 3. Wow, helt vildt fantastiske billeder! Og hvad er det for noget Crossfitgames der er der ovre? Noget i har flere billeder af eller noget i skal ind og se eller hvordan? :-)
  Ha en god tirsdag aften! :-)

  Smiles,
  Maia/www.fitskinnyandhealthy.wordpress.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maia

   Mange tak, det var også helt fantastisk :)
   Der var crossfitgames nede på stranden i weekenden som vi bare var nede forbi og se ganske kort. Der var rigtig mange mennesker, men jeg tog desværre ikke rigtig flere billeder.

   God aften til dig også.

   Vh. Emilie

   Slet
 4. hej emilie, sælger du ud af dit brugte tøj eller smider du bare ud? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis der er noget af mit tøj jeg ikke længere bruger, giver jeg det som regel bare til min lillesøster :-) Jeg gider ikke rigtig at bruge tid på at få det solgt og så kan jeg samtidig også let fortryde foræringen igen, hvis det skulle være. hehe

   Vh. Emilie

   Slet