mandag den 24. februar 2014

Ready to change!

Endelig! :D
I dag startede jeg for alvor på mit tre måneders forløb med personlig træner, Thomas Asp Laursen i Fitness Studiet, som indeholder et 3-split styrkeprogram samt kostplan, som gerne skulle resultere i en bedre fysisk og psykisk udgave af mig :)
 Vi trænede sammen i torsdags og her til morgen og jeg er allerede overbevist om, at han er den rigtige til at hjælpe mig til med at nå mine mål. Han presser mig helt vanvittigt og er benhård på den gode måde. I dag, fire dage efter første træning, er jeg stadig totalt øm i musklerne, så det er tydeligt at han arbejder anderledes, end hvad jeg selv plejer med min styrketræning. 
Jeg glæder mig helt vildt og føler mig bare SÅ klar! Jæææi det bliver godt! :D

6 kommentarer:

 1. Er han kun tilknyttet jeres center, eller kommer han ud til kunder? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Thomas er kun tilknyttet Fitness Studiet :-)

   Hilsen Emilie

   Slet
 2. Kan du ikke lægge fortælle om dit nye træningsprogram som et blogindlæg? Hvad er dine mål med træningen, og hvordan ser din drømmekrop ud? Tak for en inspirerende blog!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina

   Tak for din kommentar og fordi du læser med :)

   Jo jeg vil smadder gerne uddybe mit projekt lidt og give jer lidt med herinde også - så jeg smider nok et indlæg om det inden for den næste uges tid :)

   Kh. Emilie

   Slet
 3. Hej Emilie,

  Hvad er prisen på sådan et forløb med personlig træner? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det forløb jeg har med Thomas koster 13.000 kr., men priserne på Fitness Studiets' personlige trænere varierer alt efter længde og omfang :)

   Vh. Emilie


   Slet