tirsdag den 7. oktober 2014

One Step Closer to Blonde + Rabatkode

Her til formiddag havde jeg igen fornøjelsen af at komme i stolen hos min dygtige frisør, Coiffure Diamond. Det er virkelig blevet mit lille fri - og afslapningsrum, hvor jeg bare kan læne mig tilbage og få en indsprøjtning af pleje og velvære både for det indre og det ydre. I dag tog vi skridtet videre i farvnings-proccessen og jeg fik lagt to forskellige lyse nuancer ind som tynde striber, for stadig at beholde det naturlige look. Jeg er allerede vildt glad for at komme tilbage til mit lysere hår, som efterhånden er meget længe siden jeg sidst har haft. 

Og nu til dagens gode nyhed .. Jeg har nemlig fået lov til at forære mine søde læsere 15% rabat på alle farvebehandlinger og klipninger som bestilles til og med uge 42, såfremt I husker at oplyse mit navn (eller blot siger Emilies blog) ved tidsbestilling. 
Derudover følger der samtidig en luksus kurbehandling med de skønne Moroccanoil produkter med i behandlingen*. Så skynd Jer at få bestilt en tid, hvis I vil forkæles lidt ekstra her op til efterårsferien (for de af Jer der er så heldige at have det). 
I kan ringe og booke tid på tlf. 86 40 50 40.

*Rabatkoden gælder ikke ved køb af Moroccanoil produkterne, kun behandlinger.

2 kommentarer:

 1. Hej Emilie

  Ved du, hvordan prisen normalt er på en dameklipning? Mine spidser trænger efterhånden til en tur, så måske jeg skulle benytte mig af tilbuddet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig :-)
   Prisen for en klipning er 330 kr.
   Du skal være mere end velkommen til at benytte dig af tilbuddet, hvis du gerne vil slippe af med de slidte sommer-spidser. Jeg har i hvert fald været super tilfreds de gange hun har klippet mine spidser :-)

   Hilsen Emilie

   Slet