fredag den 24. oktober 2014

Style Lash Opfyldning

Godaften søde læsere.
Som jeg fortalte jer tidligere, var jeg inde at få lavet en opfyldning hos Style Lash i tirsdags efter de første tre uger med mine nye fine vipper var gået. Da jeg nu havde vænnet mig til længden som jeg fik vha. Single Lash Teknikken, besluttede jeg mig for denne gang at ville afprøve Volume Teknikken, som giver et mærkbart kraftigere resultat som minder mere om et færdigt "mascara-look" end den forrige.
Forskellen på de to teknikker er, at ved Single Lash limes der ét enkelt vippehår på hver af ens egne vipper, mens der ved Volume-tenikken limes 2-3 vippehår på hvert enkelte vippe, således at man får et dobbelt så kraftigt resultat.   

Selve tyngden af vipperne er præcis den samme, da der ved denne teknik anvendes lettere hår i og med at der påsættes flere, så med disse bemærker jeg overhovedet heller ikke at de er på. 
Nedenfor kan I se resultatet med mine nye fine vipper som er lavet med Volume-teknikken.
Jeg kan godt mærke at man hurtigt kan gå hen og blive afhængig af dette fantastiske beauty-fix :-)

Ps. Husk at I stadig kan nå at deltage i lodtrækningen om et valgfrit Ciaté neglelak-sæt. Læs konkurrence-betingelserne her og smid dit navn i kommentarfeltet inden kl. 21.00 i aften, så har du chancen for at kickstarte weekenden med lidt lækkert til neglene.

2 kommentarer:

 1. Virkelig et flot og naturligt resultat :-) Har du også kun mascara på de nederste vipper på de her billeder?
  Overvejer nemlig også selv at få det lavet, ved bare ikke om jeg skal vælge den teknik med de enkelte hår eller flere... Synes begge dele er rigtig flot :-DD

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er virkelig også bare så tilfreds med resultatet :-) Ja, på disse billeder er der også kun mascara på mine nederste vipper.

   Du kan evt. få lavet volume-teknikken og så bare med længere vippe-hår på, selvfølgelig med forbehold for hvordan det passer mest naturligt til din egen længde :-)

   Vh. Emilie

   Slet