torsdag den 2. februar 2012

Komodo Dragons

31.01.2012


Efter en enkelt overnatning på Labuan Bajo tog vi næste morgen på en "2-days & 1-night-trip" ombord på en båd til Rinca & Komodo øerne. Vi var 13 personer afsted fordelt på to både. Vi var på en båd med fem rigtige festlige og søde spaniere. Først sejlede vi til Rinca, hvor vi var på en 5 km. jungle-trekking tur med bjergvandring, viewpoints og vilde dyr. Vi så også delfiner fra båden to gange den dag :-) Dagen efter sejlede vi til Komodo Nationalpark og så endnu flere komodo-dragons. 
Her er nogle af de mange billeder vi tog på turen:


Vores båd på vej til Rinca.

Vi ankom til Rinca tidligt om formiddagen, hvor komodovaranerne er mindst aktive pga. varmen og derfor ikke angriber mennesker. Snedigt :-) 

Den første varan på jagt efter skygge. 

Gruppen på jungle-trekking.

Vores Ranger, der bl.a. fortalte at varanerne kan blive op til 2-3 meter lange.  De spiser ådsler men jagter også levende dyr, de sniger sig ind på deres bytte og kan løbe med 20 km/t. for at fange det. 

Viewpoint no. 1Water buffalo der tager mudderbad :-)

Komodovaran der slapper af i skyggen.


Vilde aber i skoven.Giftig fætter! :-P


Middagsmad på båden.

Tid til lidt snorkling :-)


Hahah :D

De her gutter forsøgte at sælge små træfigure af komodovaraner, da der var større efterspørgsel på øl, roede de hele vejen ind til land og kom tilbage med øl - det er sgu da service der vil noget!

Aftentid.

Poker-night, - Det blev desværre ikke til nogen dansk sejr :(

Spisetid. Mark og de spanske amigos :-) 

Og pigerne i mindretal :-)

Vi sov alle sammen ude på dækket natten over :-) 
Ekstra varan-info: Udover de to øjne varanen har foran i hovedet har den også et øje i nakken og derudover har hannerne ikke kun én, men hele to penisser .. Hmmm interessant?! :o)
Bliver man angrebet af en varan kan man forvente at overleve ca. 24 timer inden man dør af infektionen af dens bakteriefyldte spyt. 
Varan der sniger sig ind på et dådyr .. 

På broen tilbage mod båden.
Om eftermiddagen var vi tilbage på Labuan Bajo og om aftenen, var vi ude at spise og høre live musik med den spanske gruppe inden vi dagen efter tog til lufthavnen og fløj tilbage til Kuta Bali, hvor vi er i dag d. 2/2-12. I morgen går turen videre til Malaysia og vi glæder os :D
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar