mandag den 13. februar 2012

Valentine at McD?

Sikke en laaang dag .. 


-Den startede med at vi blev liggende under dynen på vores hotel i Semporna, Borneo og så The 54th Annual Grammy Award Show live fra LA,i fjernsyner indtil kl. 12, hvor vi skulle tjekke ud. Det var et godt show, der selvfølgelig bar præg af afskeden med vores alle sammens stjerne, Whitney Houston.


- Da vores grej var pakket gik vi mod busstationen for at finde en bus mod Tawau Airport, men på vejen blev vi stoppet af et par lokale der tilbød os et lift sammen med dem. Bedstefar røg hurtigt om i baggagerummet så Mark kunne sidde på passagersædet og jeg røg ind på bagsædet ved siden af to ældre kvinder uden tænder i munden, der skiftevis bøvsede som var de med i en konkurrence.. Hmmp! Vi fandt ud af at det blev en ret dyr løsning i forhold til at tage bussen, men det var nu sjovt nok, trods ingen af de fire talte engelsk og turen varede omkring halvanden time..


- I Tawau Airport måtte vi vente fra kl. 14 til kl. 21.55 før vores fly til Kuala Lumpur lettede. Turen tog 2,5 timer. 


- Nu sidder vi så på McD i lufthavnen og stjæler noget wifi, klokken er 02.00 i skrivende stund og jeg er godt smadret. Vores næste fly mod Krabi, Thailand er først i morgen kl. 13.30. Så der er lige endnu et par timer at slå ihjel i denne lufthavn. Om lidt finder vi et passende sted og crasher og håber på at få lidt søvn. Sikke en romantisk start på Valentines Day ikk? :-)


(Billeder fra de sidste par dage er undervejs)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar