lørdag den 7. september 2013

Karma Sushi Aarhus


I aftes fik jeg overtalt Mark til at vi skulle prøve Karma Sushi i Aarhus som jeg efterhånden havde hørt så meget godt om. Jeg var en smule overrasket over at det lykkedes mig eftersom jeg havde bestilt bord netop som landskampen i fjernsynet startede kl. 20. Det plejer han ellers ikke ville gå glip af, så mine overtalelsesevner må have været særligt gode i går :-)

Men tilbage til maden, som faktisk viste sig at leve op til de gode anbefalinger. Vi fik serveret vores favorit ruller som alle var flot tilberedt og smagte afsindigt godt. Udvalget var ikke specielt stort, men det gjorde bare at det hele blev lidt mere overskueligt og let at finde sine yndlings.
. Restauranten i Vestergade er rimelig lille og har kun plads til fire borde, men vi havde heldigvis stedet for os selv, så det gjorde ikke noget. Jeg ved ikke om deres restaurant i Banegårdsgade er større og denne her mest er til take-away eller hvordan, men bottom-line er i hvert fald at maden var god uanset om man spiser det i restauranten eller tager det med på vejen - derfor får stedet en god anbefaling herfra også :-)

4 kommentarer:

 1. Hej Mille
  Dejligt at se, at I kan lide min arbejdsplads! Kan dog til info fortælle, at Banegårdsgade primært bruges til take-away, hvor Vestergade er den egentlige restaurant. De arbejder på at finde større lokale, så de kan få en stor restaurant, men gode lokaler hænger ikke på træerne i Aarhus, når vi snakker centrum! Jeg kan dog stærkt anbefale jer at besøge afdelingen i Aalborg (hvor jeg hører til). Vi har her i sommers åbnet restaurant og et nyt og udvidet menukort er på trapperne :-) Dejligt, at I kunne lide sushien og gode valg; Karma Crunchen er i hvert fald en af mine favoritter :0)

  Håber ellers, du har det godt!

  Knus fra Katrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde P
   Dejligt at høre fra dig og særligt herinde på bloggen! Håber du stadig har det skønt i Aalborg :-)

   Tak for infoen! Det var virkelig god sushi vi fik - vil super gerne prøve den i Aalbog også. Det kunne være at vi skulle lave en lille sushi-date ud af det en dag, hvis du har tid og lyst i den nærmeste fremtid? :-)

   Uhmm ja, Karma Crunchen var virkelig fantastisk!

   Knus til dig

   Slet
 2. Jeg har det stadig skønt - næsten bedre end det, hvis det er muligt? :-) Selvfølgelig følger jeg med herinde; det er jo spændende at se, hvad du går og laver i dag!

  Selv tak! Og dejligt at læse, at du har fået os anbefalet!! Sushidate lyder fristende, men jeg har dog lidt meget om ørene lige pt. med arbejde, skole og ny lejlighed, men måske engang i slut september?
  Næste gang må du prøve Deluxe Sizzling Roll - selvfølgelig også med tempurareje (har virkelig en svaghed for dem!)! ;0)

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder saftsuseme skønt, det er jeg glad for at høre! :D

   Helt i orden, lad os bare lige skrives ved og se hvornår vi kan få det til at passe ind så :-) Mhhhh den lyder helt sikkert også som en der vil falde i min smag! Mums!

   Slet