søndag den 20. oktober 2013

Colour your Coat

Jeg er blevet lidt hook på en lang, farvet frakke dette efterår/vinter. Her er et lille udpluk af dem jeg har haft kig på. Jeg er altid ufattelig dårlig til at beslutte mig, så tænkte at spørge jer om, hvilken en I bedst kan lide? :)6 kommentarer:

 1. Jeg har selv overvejet at købe den lysegrå fra H&M, synes den er så fin :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Umiddelbart er det nok også den der er mest "sikker" set i forhold til hvilken farve man vil blive mindst træt af tror jeg :) Super super fin!

   Slet
 2. Den lysegrå fra H&M er så flot, men det er den fra Ganni også! Der er dog noget af en prisforskel;)
  Jeg tror, at jeg ville tage den grå, og så få råd til noget andet for resten af pengene:)

  Tak for mange gode inspirationer mht. tøj!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja prisen er bestemt værd at tage med i overvejelserne :) Jeg shopper lidt efter pricippet "jo mere for pengene- jo bedre" så det vil jo være en fordel at vælge en af de billigste, som også er rigtig fine!

   Det var så lidt, er glad for hvis du kan bruge mine indlæg :)

   Hilsen Emilie

   Slet
 3. Jeg er helt vild med den lilla fra H&M, den fra Asos og den fra Just Female! Svært valg kun at vælge en ;-) Jeg tror dog den lilla ville være rigtig flot til dit nuværende hår :-) også giver den et lækkert pift, og kan både bruges som hverdaagsjakke, men også som fin jakke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er pokkers svært! Har også mest lyst til at klikke dem alle sammen hjem med det samme :D

   Mange tak for dit input, jeg vil give dig helt ret! Tror efterhånden jeg har fået mig en top 3 bestående af 2 x H&M og den var asos... Hmmm decisions decisions :)

   Vh. Emilie

   Slet