lørdag den 25. januar 2014

Kæresteweekend på Munkebjerg HotelEfter to travle måneder med fart over feltet, blev det endelig tid til et par dage med ekstra fokus på forkælelse til min søde kæreste. I julegave havde jeg foræret ham et ophold på Munkebjerg Hotel med gastronomi, afslapning, velvære, afstresning og god atmosfære for at få koblet lidt af fra den til tider travle hverdag, vi begge fører :-) Fredag efter job kørte vi så mod Vejle og blev indlogeret på et fint værelse inden vi skulle spise.

Gourmet-oplevelsen startede i Vinkælderen hvor vi blev budt på et glas dejlig champagne og snacks mens vi med eksperthjælp fik sammensat en vin-menu til vores 5 retters menu.
Da vi blev sat tilrette i den fine TreeTop Restaurant fik vi først serveret to små appetizers og fik derefter serveret aftenens første ret som stod på Jomfruhummer med porre og puløg. 
Dernæst fik vi stegt pighvar med tang og citron skum. - Som var det frisk fra havet.
Blåmuslinger
Kylling fra Hopballemølle, jordskokker og peanutsauce
Mørbrad, røget marv og rødbede (det lækreste og møreste kød!)
Pre-dessert: Hvide chokoladekugler i dild
Og sidst men ikke mindst, en dejlig dessert med is og chokolademousse :)
Efter maden så vi de danske håndboldherrer spille sig videre til EM-finalen og efterfølgende hyggede vi med en god film :)

Hver morgen burde starte med en morgenbuffet i Panorama Restauranten med den smukkeste udsigt over Vejlefjord! Der var alt hvad et morgenmads-hjerte som mit begærer.
Intet mindre end fire tallerkner blev det til for mit vedkommende, ædegildet blev naturligvis afsluttet med en dessert bestående af wienerbrød, pandekager, kanelsnegle, chokolade scones og en croissant :) Det handler jo om at gå all-in, når man har chancen ;-) 

Efter maden gik vi tilbage på værelset for at slappe af (og slå mave) inden vi tog videre til Fit & Relax området hvor vi hyggede et par timer i pool, spa, dampbad og sauna.

Som afslutning på nogle dejlige stunder var der bestilt 2 x 60 minutters afstressende full-body massage hos BodyShape, hvor vi fik den skønneste behandling af to søde behandlere. Det var så skønt og fyldte os med ny energi!

Jeg vil give stedet og deres venlige og service-mindede personale de varmeste anbefalinger, hvis nogen af jer skulle få lyst til at forkæle jer selv sammen med en i holder af :-) Maden og stemningen som helhed er intet mindre end udsøgt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar