tirsdag den 9. april 2013

Tendens: Crop Tops


Jeg skal da lige love for at 90'er tendensen med de mavekorte cropped toppe for alvor har fundet sit comeback i modebilledet. For mit vedkommende bliver der med garanti lavet nogle nye investeringer op til sommeren! Her er et par stykker af dem jeg pt. lurer lidt på.

Udover at toppene er super fine til et stykke med solbrunt maveskind, kan de jo også fungere som motivations-faktor for lige at give den en ekstra skalle med maveøvelserne her op til sommer ;-)

Har I nogle favoritter?
Alle overstående er fra asos.com6 kommentarer:

 1. Nu ved jeg ikke om det er for meget at bed om....
  Jeg ved godt, at du har lavet et indlæg med dine egne bikinier, men har du evt. luret nogle sider af hvor man kan finde nogle pæne? Du har virkelig mange pæne, men jeg kunne se på indlægget at mange af dem var købt i udlandet..
  Jeg skal på ferie, og kan bare ikke finde nogle pæne som sårn! (: Det kunne være fedt, hvis du kunne lave et lignede indlæg som dette, bare med bikinier istedet for små toppe (:

  SvarSlet
 2. Jeg skal nok lige samle en håndfuld til et indlæg som dette næste gang jeg støder på nogle fine bikinis :-)

  Vh. Emilie

  SvarSlet
 3. Du er da også bare så sød! TAK (:

  SvarSlet
 4. Jeg står og skal til brylliup om en måneds tid og jeg kan bare slet ikke finde en kjole dertil. Vil du måske ikke lave et indlæg med kjoler, som du ville vælge, hvis du var i den samme situation? :-)

  På forhånd tak!

  SvarSlet
 5. Jeg står selv og skal til et par konfirmationer her inden længe, så jeg kan godt smide et par herind forbi, hvis jeg falder over noget specielt :-)

  SvarSlet
 6. Gerne med hvide kjoler - studenteruge coming up! :D

  SvarSlet