tirsdag den 11. november 2014

Update på min weekend

Okay, det skulle åbentbart gå vildere for sig i denne her weekend end hvad jeg først lige havde forestillet mig.. J-dag i fredags førte som sædvanligt ud i afsindigt mange shots og stærke drinks med min barmakker og klokken blev mange før jeg til sidst ramte min pude. Er lig med ondt i hovedet og absolut ingenting værd hele lørdag. 
Lørdag aften var der så lagt i ovnen til den helt store fest, da vi holdte julefrokost for personale og medlemmer af Fitness Studiet. Vi lagde hårdt ud fra starten og der var så god stemning at de fleste, inkl. mig selv, bare røg direkte i hegnet inden klokken nåede at passere 22. Efter at have slugt de første 3x10 tequila shots fandt jeg en blød sofa i personalerummet på CD, hvor jeg godt "liiige kunne ligge mig 10 minutter" .. Cirka tre timer senere vågner jeg på samme sofa med et varmt tæppe om mig og melder blankt pas på hvor jeg er, trods bassen stadig pumper løs i baggrunden. Klokken er over fem og nogen mener at det er på tide at jeg får listet mit stive korpus hjem i min egen seng. Min venindes søde kæreste tager mig under armen og slæber mig pænt hjem, hvor jeg finder min egen stive, sovende, kæreste, som åbenbart havde opgivet at vække mig for længe siden - og jeg bebrejder ham ikke ;)

Med den promille jeg har haft, er jeg måske i grunden glad nok for at jeg valgte at snuppe mig en morfar i sofaen, ellers kunne det snildt have resulteret i langt mere pinlige ting. 
Søndag var selvskrevet en helt perfekt lortedag. Vågner op med et hoved der er tæt på en eksplosion og uden at kunne sige en lyd, efter jeg tilsyneladende har ladet min stemme ligge et sted i byen på et dansegulv. Min krop var så træt at jeg ikke en gang kunne komme til tasterne og skrive det indlæg til jer som jeg ellers havde planlagt. Så dagen stod udelukkende på mcD, ynk, søvn, selvmedlidenhed og pizza. I øvrigt skide rart lige at blive mindet om hvordan mit liv så ud, da jeg var 18 (og 19 og 20 år) .. 

Mandag var derfor endnu en skod dag, der dog blev reddet af at blive inviteret på Mortensaftens and hos min far. Jeg forsøger stadig ihærdigt at få min stemme tilbage - pt. med et kæmpe stort glas te. Det bliver spændende at skulle undervise hold sådan her i aften.. Ikke desto mindre var det en fuldstændig sjov og vellykket julefrokost som var alt mit efterfølgende klynkeri værd :-) Så tak til dem der var med, hvis nogen af Jer læser med herinde.
 /Emilie

2 kommentarer:

  1. Hvor er din strik fra? :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Strikken er en gammel, men vildt dejlig sag fra H&M :-)

      Slet