Dagens aftensmad bestod af en cremet og eksotisk pastaret:
laks med gulerodsfettuccine og mango.
Hovedret til 2 skal du bruge:
- 2 gulerødder
- 1/2 mangofrugt
- 10 g smør
- 1 knust fed hvidløg
- 1 spsk fintrevet frisk ingefær
- 1 tsk groftknust korianderfrø
- 2 tsk fintstrimlet citronskal
- 2 spsk friskpresset citronsaft
- 1 dl. Karolines Køkken Madlavningsfløde 8% - bør omrystes
- ½ dl hakkede friske mynteblade
- ½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 500 g frisk pasta - fettuccine med spinat
- Pynt:
- friske mynteblade
- Hertil:
- 2 grillede laksefileter med skind (ca. 500 g)
find evt. fremgangsmåden på karolines køkken her!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar