mandag den 7. januar 2013

Shine bright like a diamond

Hej søde læsere.
Endnu engang fik ColourCat i går kreeret mig et sæt smukke negle :) Denne gang valgte jeg en sart rosa farve som Cat fik blandet til perfektion! Er helt vild med det naturlige og prinsesse-agtige look :-)

Derudover fik jeg også foræret den skønneste luksus håndcream fra alessandro international nemlig the dream cream. Udover at den kommer i den dødflotte, diamantbesatte emballage, er den bare den ultimative kilde til fugt og smukke hænder med fornyet glød. Er allerede kæmpe fan! Og at den så ovenikøbet også indeholder diamantstøv, gør det ikke mindre luksus, vel?! :-)

Find forhandlere af den skønne cream og de andre lækkerier fra alessandro på deres hjemmeside lige her!

Kh. Emilie

Se flere af Cats smukke negle på hendes instagram: @colourcatnails eller på www.ColourCat.dk

4 kommentarer:

 1. Hvad giver du for at få lavet negle? :o)

  SvarSlet
 2. amen Emiliie.. Det er så fedt, at du opdater din blog så ofte.. Besøger den minimum en gang om dagen for at tjekke den ud!
  Super fed blog, masser af inspiration og er helt grøn af misundelse af dit liv - du er sådan en livsglad pige, der finder tid til skole, kæresten, arbejde, familie og veninder.

  Keep going! (:

  SvarSlet
 3. Anonys: Opfyldning med en helfarve, som jeg har fået her koster 400 kr. :)

  SvarSlet
 4. Anonym:
  Wow sikke en dejlig kommentar at læse, tusind tak skal du have!! :D Det er mega motiverende med sådan en sød hilsen! Tak og god mandag aften til dig :)
  Knus Emilie

  SvarSlet