søndag den 28. april 2013

Svar til Spørgerunden

Så fik jeg svaret på spørgsmålene, I har været så søde at stille. 
Jeg håber at svarene er tilstrækkelige :o)

"Hvordan mødte du din kæreste?"
Uden at ane hvem hinanden var, faldt vi pludselig i snak på en tilfældig bytur. Jeg havde spottet ham på lang afstand og gik målrettet efter mit lille "bytte", da jeg havde taget beslutningen om at "ham der, kunne jeg ikke lade gå forbi!" -  men i dag har vi faktisk stadig lidt en diskussion om hvem der scorede hvem i sin tid :) 

"Hvor ser du dig selv om 10 år?"
Om 10 år håber jeg at jeg har stiftet mig en lille familie sammen med Mark og så skulle jeg gerne have fundet mit ståsted karrieremæssigt. Desuden forestiller jeg mig at være bosat i et land der har lidt flere solskinstimer årligt end Danmark har. Det drømmer jeg om! :-)

"Hvor ofte og hvor lang tid træner du? Måske du også kan fortælle lidt om dit træningsprogram?"
Jeg træner gerne 5 gange om ugen og oftest mellem 1 og 2 timer af gangen. Jeg holder mig ikke altid 100% til mit program, men forsøger så vidt muligt at bruge holdtræning tre-fire gange i ugen ("BodyFit", "Mave/balle/lår" og "Stram Op"). Jeg supplerer med styrketræning på maskiner to-tre om ugen og cardio tre gange i løbet af ugen. 

"Nu når du går så meget op i træning, spiser du så aldrig slik eller drikker feks cola?"

Jo det gør jeg! Jeg spiser f.eks. kage op til flere gange om ugen :D Jeg har en gigantisk sød tand som jeg har svært ved at ignorere, men jeg eksperimenterer en gang i mellem med nogle lidt sundere alternativer. - Heldigvis kan jeg ikke lide cola, så det drikker jeg ikke. Får jeg drinks i byen er det oftest blandet med juice eller passions sodavand :-)

"Hvordan påvirker aldersforskellen dit og din kærestes forhold? :-)"
Det kan måske lyde mærkeligt for folk der ikke kender os privat, men aldersforskellen spiller absolut ingen rolle i vores forhold. Jeg tror på en eller anden måde at vi komplementere hinanden så godt, netop pga. aldersforskellen. Vi er utrolig ens på mange punkter og deler mange værdier og holdninger - når det så er krydret med en kemi og en passion for hinanden der går ud over alle grænser, er aldersforskellen total ubetydelig!  

"Hvordan har du det med at din kæreste ofte er på farten i weekenden med de diskoteker som han er med i? Kræver den branche ikke at man har ekstra stor tillid til hinanden ??"
Jeg respekterer enormt meget det erhverv Mark befinder sig i og i og med at jeg også selv er en del af gamet, tror jeg ikke at det kræver nogen yderligere stor tillid til hinanden, blot fordi vi begge bevæger os meget i nattelivet. Som de fleste andre forhold garanteret også bygger på, er vores forhold skabt på et grundlag af tillid og gensidig respekt, så der er nogle helt klare spilleregler og grænser som altid bliver accepteret og overholdt - også når vi er ude i natten :-)

"Hvad er dit drømme job? Hvor ser du dig selv om 10 år?"
I forhold til drømmejobbet, håber jeg bestemt at have fundet mig til rette om 10 år. Jeg ser mig selv som værende selvstændig og drive min egen lille business i et eller andet omfang ;)

"Hvad gør du for at holde dig så brun?"
Jeg er så heldig at have en nogenlunde kulør fra naturens side, men i vinterperioden kan jeg godt finde på at pifte den lidt op med en gang bodylotion der indeholder selvbruner. 

"Hvor høj er du?"
1,72 meter.

"Har du nogen piercinger?"
Jeg fik lavet en navlepiercing som 14-årig, men det gik først op for mig for et par år siden, hvor kikset det var. Så den røg ud i 2011 og har efterladt et lille hul som jeg er lidt utilfreds med den dag i dag. 

"Har du nogle gode tips til online shopping? Jeg synes nemlig det kan være svært at gennemskue str. og facon."
Som udgangspunkt er det altid en god idé at have en fornemmelse af hvilke farver der klæder dig og hvilke materialer du kan lide at have på. I forhold til størrelser kan det være en god idé at anskaffe et målebånd, så du kender dine mål - og derfra kan du på de fleste onlineshops finde er størrelsesguide med cm. mål, hvis du skulle være meget i tvivl om hvilke størrelse du skal bruge :)

"Hvor mange penge bruger du på tøj om måneden?"
Det varierer meget fra måned til måned, men gennemsnitlig bruger jeg vel mellem en og to tusinde kroner på tøj.

"Har du andre Jobs end crazy daisy?"
Udover mit bartenderjob på Crazy Daisy har jeg 2 andre jobs. Til dagligt arbejder jeg som handelselev ved en herretøjs-webshop, hvor jeg er i lære i 2 år og derudover er jeg husmodel ved Butler/Loftet's webshop.

"Hvor stor er dig og din kærestes lejlighed?"
134 kvm. + altan.

"Savner du at være lyshåret? Fortryder du lidt nu, at du farvede det?"
Nej det fortryder jeg ikke. Jeg synes det har været skægt at prøve at have mørkt hår og har egentlig også været rigtig glad for det mørke(bortset fra det det var sort!), men nu her op til sommer tror jeg alligevel godt, at jeg kunne finde på at gå den blonde vej igen :-)

"Hvilke øvelser laver du for at få så flot en mave? Og hvor mange/ hvor ofte laver du dem?"
Tak først og fremmest :-) Jeg tænker at jeg vil lave et indlæg i løbet af ugen for at vise hvilke maveøvelser jeg laver - det vil garanteret være lettest både at forklare og forstå med billeder til :-)

"Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se noget mere til dit walk-in. Jeg er nemlig selv ved at indrette et tøjværelse og jeg kunne godt bruge noget inspiration. "
Det skal du få lov til :-) Jeg laver et indlæg med flere billeder i løbet af ugen.

"Hvor er din lysekrone fra og hvor kan man købe den henne?"
Jeg kan faktist desværre hverken huske hvor den i spisestuen eller soveværelset er fra, de er begge to ret gamle og nogle jeg tidligere har haft hængende på mit værelse da jeg boede hjemme.

"Hvor har du købt dit skolekort henne?"
Hvis det er det lyseblå verdenskort du mener, er det købt i IKEA :-)

"Gode trænings øvelser, der kan laves derhjemme? :)"
De kommer i et indlæg i løbet af ugen, så kig ind forbi :)

9 kommentarer:

 1. Hej Emilie :)

  fed blog og fedt med en spørgerunde..

  kan du ikke vise nogle billeder af hvordan din lejlighed ser ud, og hvor du får din indretningsinspiration fra?

  SvarSlet
 2. Hej Emilie :)

  Jeg har netop læst indlægget og kunne godt tænke mig at vide, hvilken hårfarve du er født med? Har du tidligere arbejdet som model (foruden husmodel) eller overvejer du det? Hvis nej, hvorfor ikke?

  Er du højere end din kæreste?

  SvarSlet
 3. FEDT med så personlig et indlæg, der giver indblik i, hvem du er! Flere af den slags! :)

  SvarSlet
 4. Anonym1:
  jo det kan jeg sagtens gøre, jeg har faktisk lavet et par billeder af vores lejlighed tidligere, men mangler vist stadig at vise et par værelser :-)

  SvarSlet
 5. Eva: Super dejligt at du synes det var et spændende indlæg :-)

  Vh. Emilie

  SvarSlet
 6. Anonym2:
  Da jeg blev født var mit hår kulsort og da jeg så blev et par år blev jeg helt blond og jo ældre jeg blev jo mere mellemblond er det blevet :-)

  Jeg har ikke tidligere arbejdet som model, men tror bestemt at det kunne være et spændende job.

  Min kæreste er vist omkring 5 cm. højere end mig :-)

  Vh. Emilie

  SvarSlet
 7. Hej Emilie!
  Et af de bedste indlæg du har lavet, meget mere personlig og spænende at læse! :-)
  Jeg går og leger med tanken om at købe de nike air som du har købt, men vil gerne se dem på et outfit billede? hvis dette er muligt! :-)
  og så vil jeg bare gerne lige sige, hold nu kæft hvor er dine søskende og du bare så flotte! har været misundelig helt tilbage fra du gik på Vorup-skole! :-)

  SvarSlet
 8. Anonym:

  Tak skal du have, fedt du synes om det :-)
  Det er helt sikkert muligt med skoene på et outfitbillede, - coming up ;o)

  Åh tak, det var sødt sagt! Har du selv gået på Vorup Skole?

  Vh. Emilie

  SvarSlet
 9. ja, gik nogle klasser under dig :-)

  SvarSlet