søndag den 8. september 2013

Mini-Hindbærsnitter

Billed fra min instagram @emiliejacqueline

Så blev det søndag og jeg fik endelig tid til at bage mine hindbærsnitter. En af mine søde læsere havde sendt mig en opskrift som var let og lige til at gå i gang med, så den måtte jeg jeg prøve. 


Ingredienser:

250 gram mel
1 tsk. bagepulver
125 g. smeltet smør
125 g. sukker (jeg brugte Isis Perfect Strø)
1 æg
150 g. hindbærmarmelade


1. Ingredienserne blandes sammen til en dej og rulles ud på et stykke bagepapir. 2. Kanterne skæres til. 3. Smør hindbærmarmelade på halvdelen af dejen. 4. Tag fat i bagepapiret og fold dejen over den halvdel der er dækket med marmelade. 5. Tryk kanterne sammen, så marmeladen ikke løber ud. 6. Bages ved 175 grader i 20 til 25 minutter. 7. Lad dejen køle af og skær den derefter ud i de ønskede størrelser. 8. Pyt med glasur og krymmel.

Jeg skar dem ud i ca. 2,5 cm. x 2,5 cm.
Desuden kunne mine godt lige have brugt lidt ekstra glasur, men jeg løb altså tør for flormelis, haha.

2 kommentarer:

  1. Hvor er de fine, elsker hjemmelavede hindbærsnitter (:

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Jo tak :-) Det er også bare super hyggeligt!

      Vh. Emilie

      Slet