torsdag den 28. november 2013

AARGH!


AARGH! Hvor er jeg bare ved at gå ud af mit gode skind! 
Sidder lige nu mega frustreret for tredje aften i træk og bakser med at få bloggen flyttet over til mit eget domæne, så den i fremtiden vil bliver meget lettere for jer at finde frem til og ikke mindst navigere rundt på.. Men det er bare ikke skide let! Jeg er nu kommet til den konklusion at jeg bare ikke er kompetent nok, til at få det til at få det op at ringe. Øv!

Jeg bliver så gal i skraldet når jeg ikke kan få teknik til at virke. Kaster med ting jeg ikke burde og råber af min kæreste.. Dybt uretfærdigt. Føler mig virkelig som en ussel variant af den menneskelige race pt.

Kender jeg nogle blogspot'ere eller IT-fanatikere der har erfaring med at flytte "låst" data fra et sted til at andet, må I meget gerne råbe højt. Vil gerne smide en god belønning til det menneske der får mig ud af denne krise :)

Kh. Emilie

2 kommentarer:

 1. Hvis du flytter til Wordpress kan jeg muligvis hjælpe dig :-) Har selv været igennem det og det er SÅ irriterende når det ikke virker!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja virkelig frustrerende!
   Tusind tak, det kan godt være at det er det jeg ender med at gøre, så det kunne godt blive aktuelt med lidt hjælp :-)

   I første omgang tror jeg bare at jeg skal have en re-direct fra den nuværende blog hen til mit eget domæne, da det vist ikke er muligt at trække data ud fra en blogspot konto - har jeg i hvert fald fået fortalt.   Slet