onsdag den 12. september 2012

Det ka' man sgu da ikk

Godaften. 
Jeg vil lige fortælle jer om noget nederen.. 
I går havde min klasse og jeg en test i erhvervsøkonomi, et fag jeg hverken er synderligt skarp eller interesseret i .. Og i dag, da vi så fik testen retur var resultatet selvfølgelig også derefter. Jeg var fandme dumpet! Der var tegnet noget der mest af alt lignede et par små briller nederst på forsiden: 0-0 stod der.

Heldigvis er jeg ikke typen der går helt i gulvet pga. en dårlig karakter og kan sagtens bare smile lidt af det og tænke "nå, hva fanden, skidt pyt." Men på den anden side, vil jeg jo selvfølgelig også gerne klare mig godt, stort set i alt hvad jeg foretager mig. Så jeg må altså bare erkende at jeg nok ikke har været den aller mest aktive elev i timerne eller fået læst særlig godt op på stoffet forud for prøven, nu når jeg havde chancen for det. Så hvem får skylden? That's easy, ingen andre end mig selv :-) 

Men ville egentlig bare lige dele et par billeder af opgaven med jer, for at give eksempler på hvor dårlig form for humoristisk sans min EØ-lærer har.

Han startede eksempelvis opgave 1 og 2 med disse latterlige indledninger .. Seriøst, hold nu.


Skide forvirret som jeg jo i forvejen var, endte jeg så med at sidde med en børnemelodi lidt ala "Jens Hansen havde en bondegård IAJ IAJ ÅHH" som syet fast til hjernen og fantaserede om en helveds masse dyr fra gården i alle testens 90 min. Dårlig undskyld for ikke at få svaret på alle spørgsmål, men det er sgu da ikke fair, er det? ;o)

2 kommentarer:

  1. sig til hvis du har brug for hjælp til eø skatter, jeg fik jo (uden at prale, host!!) kun 10 og 12'taller i dette dejlige fag ;-)))

    SvarSlet
  2. Hahah ja selvfølgelig gjorde du det :D Men tak, det vil jeg garanteret gerne benytte mig af til eksamen. Du' sgu sød! <3

    SvarSlet