tirsdag den 26. november 2013

Min bedste ting

30 Dages Udfordring - Dag 30
Den bedste ting jeg ejer

Det er nok ikke korrekt at betegne sit kæledyr som en genstand, men Coco er uden tvivl den aller bedste jeg har. Mine søskende og jeg fik ham foræret af vores mor i julegave for 6 år siden, så ret beset kan jeg vel godt betegne ham som "en ting" jeg ejer :)

Den glæde han kan give mig, er så mange gange større end glæden ved diverse iPhones, MacBooks og hvad der ellers findes på listen over mine materielle favorit-ting. Så gadgets og tasker må altså se sig slået af den lille firbenede denne gang :)


2 kommentarer:

 1. Fedt at du fik lavet alle 30 dage i udfordringen, det må have taget noget tid og overvejelser.

  Forstår udmærket at din lille hund gør dig glad, der findes jo ikke noget bedre end et lille væsen, der altid er tilstede :)

  Jeg har lige en hurtig kommentar: jeg læser glædeligt din blog, og tjekker den dagligt for nye indlæg. Det er skønt at følge en så smuk, smilende og ikke mindst nede-på-jorden pige. High five herfra! Du har en god egenskab i at få dine læsere (mig) til at smile. Bliv endelig ved med blogging :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha tak, ja det tog lidt mere tid end beregnet :)

   Nej helt enig, det er jo det skønneste at komme hjem til, uden tvivl.

   Tusind tak for din helt vildt motiverende kommentar, det gør mig så glad at læse. Sætter stor pris på at du læser med :) Mange tak.

   Hilsen Emilie

   Slet