mandag den 28. april 2014

P A R I S

Glimt fra Paris :)


Så er vi hjemme igen efter et par dejlige dage i Paris, med bagagen fuld af nye oplevelser og minder :) 

Vi boede på et 4-stjernet hotel der hed Residhome Parc du Millénaire, som lå i området La Denfense, hvorfra man let kunne komme med metro eller taxi ind til centrum. Der var en udsøgt morgenmads-buffet og en meget venligt og hjælpsomt personale på hotellet, samt fine værelser. 
Da turen jo var en fødselsdagsgave til Mark fra mig, var programmet også mere eller mindre lagt efter hvad han helst kunne tænke sig at lave og opleve. Heldigvis var vi ret enige om at det skulle være en tur uden for meget stress og jag og at vi bare gerne ville se nogle enkelte seværdigheder :)

Det blev bl.a. til den klassiske tur op i toppen af Eiffeltårnet, slentreture op og ned af Champs Élysées, et stop ved Triumfbuen og gåturer langs Seinen og i Tuilerie-haven.

Da det regnede et par timer lørdag formiddag, besluttede vi at tage ind til Galerie Lafayette for at kigge på de mange fine butikker og shoppe lidt. Men skal man shoppe igennem der, gælder det virkelig om at have guldkortet ved hånden, for det er de "dyre damer" der er samlet her. Heldigvis er der også mærker som TopShop, Cos, Acne mm. på de øverste etager, så der kan man godt lige lege lidt med :)

Derudover besøgte vi Concorde-pladsen, Louvre, The Love Lock Brigde, hvor vi, i overført betydning, låste vores kærlighed fast til gitteret, for at være lidt pladder-romantiske. Mark synes heldigvis at det var sødt at jeg havde medbragt en hængelås hjemmefra :)
Ellers gik vi bare ture forbi de mange historiske bygninger og muséer, spiste frokost på hyggelige fortovscaféer og tog en cykeltaxa ind for at se Eiffeltårnet lyst op om aftenen. 

Så alt i alt var det en rigtig hyggelig kærlighedstur med ham jeg aller bedst kan lide :)

xo Emilie

2 kommentarer:

  1. Åh, i er simpelthen sådan et dejligt par! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak skal du have, det var sødt sagt <3 :)

      Slet