Jeg er taget på weekend i København for at besøge min veninde Benedikte. - Vi skal bare tøsehygge med god mad, shopping, en bytur og hvad der nu ellers hører med :)
I går slentrede vi en tur på strøget, spiste frokost på Palæo restauranten i Pilestræde og handlede ind til et vietnamisisk-inspireret aftensmåltid, som B introducerede mig for :)
Som I kan se på billedet, fik vi grøntsagsfyldte rispapirs-ruller (friske forårsruller) med kylling og verdens bedste soya/peanutbutter dip til. Det var dødlækkert og det er helt sikkert noget jeg kommer til at lave igen en anden gang.
God weekend derude!
Det er SÅ lækkert! Steg evt. kyllingen i en blanding af peanutbutter, soya, sambal olek el. hakket chili, sesam og lime. Jeg plejer også at dyppe dem i sweet chili sauce og soya, og så elsker jeg når der også er avokado i. Det er helt klar en af mine livretter!
SvarSletBlandede I bare peanutbutter og soya sammen og dyppede det i, eller hvordan? :-)
Hej Ida :)
SletJa det smager SÅ skønt!
Her til aften forsøgte jeg at stege min kylling som du foreslog - intet mindre end fantastisk smager det :D
Kunne godt forestille mig at det er lækkert med avocado også :)
Vi puttede bare peanutbutter/soya-dippen ind i rullerne, så det var lidt lettere at styre ;)
Venlig hilsen Emilie