lørdag den 17. marts 2012

Blå kings og rødvin ..

Her til aften har Mark og jeg været et smut forbi Nik & Jay's Engle eller Dæmoner Tour i Scandinavian Congress Center Århus :-) Det var som altid en fornøjelse at se dem fyre den af med god energi langt ud over scenekanten! En helt kanon aften, hvor der blev skrålet med på samtlige melodier.

Dagens friskpresset æble/gulerods/ingefærs-juice efter en veloverstået morgentræning :-)

Electric Lady Lab varmede op for N&J. Overraskende cool sangerinde og DJ :-) 


Udover deres som altid fuld-skrald-på-tunes, var der også et par smukke akustiske af slagsen. Det var fedt!

Skøn aften!

Stor respekt til de to gentlemen!


  Ha' en god lørdag aften derude!
 Nu vil jeg hoppe bag baren på Daisy Randers og sørge for at der bliver sparket gang i den dersens FÆST  ;O)

4 kommentarer:

 1. Hej Emilie ;-) Vildt fedt du fortsætter med at blogge, jeg har været fast læser siden start. Jeg ved ikke om du har modtaget mange spørgsmål omkring din/jeres rejse, men det kunne være fedt, hvis du kunne lave et slags Q&A-indlæg :-) Jeg er i hvertfald lidt nysgerrig omkring hvad rejsen kostede, hvad du vil anbefale andre rejsende, hvad du ikke kan anbefale, hvad med maden osv osv... :o) Det kunne du jo overveje :-)

  ... og velkommen hjem!
  Louise D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise!
   Tak for din kommentar, dejligt at høre at du følger med herinde :-)
   Jeg har endnu ikke fået så mange kommentare på mine indlæg, så jeg skal lige vænne mig til at jeg ikke kan se hvem der skriver, så bliver lige nysgerrig om hvem Louise det er, om vi kender hinanden? ;o)
   Vil klart tage dit forslag til overvejselse, det kunne da godt være at folk synes det kunne være spændende at læse om :-)
   Jo tak, ha' en god søndag!

   Slet
 2. Hej igen!
  Hehe, nej, det må du undskylde - jeg tror ikke at vi kender hinanden, det er bare fordi jeg ikke har nogen google-konto, så er det nemmere og hurtigere, at skrive som anonym. :o) Men kan se, at du har lavet et indlæg med en masse info! Det var super dejligt :D Jeg kunne nemlig godt tænkte mig selv at rejse som backpacker, og da jeg søgte noget om det på google, kom din blog tilfældigt frem. :-) Tak for det, Emilie!

  SvarSlet
 3. Okay, det er selvfølgelig også bare helt i orden! :-) Håber mit indlæg gav dig et lidt bedre billede af hvordan jeg har opfattet de forskellige steder. Knus fra Emilie

  SvarSlet