onsdag den 22. maj 2013

Off White Outfit

Dog er det ikke mit kedelige outfit fra i dag hvor regnen har plasket ned hele dagen, men fra forleden dag hvor sommeren viste sin skygge og det var tid til bare lamseben :-)
Gad vide om sommeren har tænkt sig at komme tilbage eller om vi bare springer direkte til efterår her i år 2013? Jeg håber det sgu ikke..Dress: Pieces, Vest: H&M, Sunnies: Ray-Ban, Boots: Steve Madden

4 kommentarer:

 1. Superfint outfit - ville være super, hvis du gad skrive, hvor tingene var fra, når du poster outfit-billeder (-:
  Din blog er blandt mine yndlingsblogs. Og der er bl.a. RockPaperDresses og Celine Albert, så du er i kategori med de store bloggere.
  Håber at se dig og din blog på et større blogplatform en dag, du har i hvert fald en knaldgod blog!

  SvarSlet
 2. Hej Nanna

  Tusinde tak for din søde og anerkendende besked :-) Det gør mig virkelig glad at læse!

  Fremover skal jeg nok huske at skrive, hvor tingene er fra - jeg har vist bare haft en tendens til at glemme det lidt i farten. hæhæ

  Vh. Emilie

  SvarSlet
 3. Hej Emilie :-)

  Min lejlighed trænger til en fornyelse og jeg mangler lidt inspiration - især til væg-dekoration. Hvad har du på dine vægge og hvad kan du godt lide? nogle gode forslag? (billeder, plakater, ure, diverse.. you name it!)

  Super blog!

  Mvh Kathrine

  SvarSlet
 4. Hej Kathrine

  Jeg synes altid skønt at gå rundt og lave lidt om sin lejlighed i ny og næ, så jeg kan hurtigt smide et par billeder op af hvad jeg har af på væggene i de forskellige rum, til lidt inspiration, så kan du se nogen af de ting jeg godt kan lide :-)

  Tager lige billederne med min telefon, så undskylder på forhånd for kvaliteten..

  Vh. Emilie

  SvarSlet