tirsdag den 2. april 2013

Throwback Thuesday


Hej bloggen. 
Da jeg besøgte min far i påsken, blev det tid til et lille tilbageblik på nogle skønne minder fra en ferie vi var på i sommeren 2010. Vi (mine søskende, far og jeg) var på et 3,5 uges roadtrip rundt i USA med decideret fart på. Vi kørte langs vestkysten og nåede bl.a. forbi Detroit, Los Angeles, Disneyland, Universal Studios, Venice, Hollywood, Beverly Hills, San Diego, Sea World, Grand Canyon, Arizona, Nevada, Las Vegas, Death Valley, Yosemite National Park, San Francisco, Santa Cruz, Moterey, Orange County, San Simon, Highway One, Pismo, Solvang, Santa Barbara, Malibu og Santa Monica.
Siden har jeg kun været i USA to gange (i Miami) og jeg ønsker mig altid drømmende tilbage. Jeg er vild med mentaliteten og den imødekommenhed man generelt møder blandt amerikanere og så er jeg bare helt skør med klimaet og landet som en helhed! I simply just love it.
Jeg viser jer lige nogle af de mange billeder fra vores tur her:


6 kommentarer:

 1. Skønne billeder! Men kan slet ikke lade vær med at bemærke at du godt nok har tabt dig meget siden dengang - hvordan det være? Har du haft det som et mål at tabe dig? Eller er det bare en ændret livsstil spm har resulteret i et vægttab?

  SvarSlet
 2. Sikke nogle fine billeder smukke!
  David og jeg tager til USA til efteråret, og vi skal besøge mange af de samme steder,
  så hvis du har nogle gode tips du vil dele, så modtager jeg gerne ;-)

  Knus Kat

  SvarSlet
 3. Ej hvor skønt for jer smukke, I kan godt glæde jer hvis I ikke allerede har været derovre før :-)
  Ja helt klart, vi kan bare lige sætte os sammen en dag over en kop et eller andet og sludre hvis det er, ellers skriver jeg lige til dig :o)

  Nys <3

  SvarSlet
 4. Det har vi nemlig ikke! Så jeg skal bare have undersøgt alt ned til mindste detalje, så jeg ikke går glip af noget ;-D
  Det ville være perfekt smukke, sig endelig bare til hvis du har tid en dag :-*

  SvarSlet
 5. Det kan jeg godt forstå :D
  Jeg har masser af tid, så du kan bare lige give en melding, inden I begynder at planlægge, du har mit nr. <3

  SvarSlet