onsdag den 3. april 2013

Interview hos Fit For Livin

Hej søde læsere.
Forleden skrev søde Danica fra bloggen fit4livin' om jeg kunne tænke mig at medvirke i et interview  på deres blog omkring kost og motion/træning - og det lød da spændende, så det ville jeg selvfølgelig gerne! Jeg synes det er en stor ære at få lov at skrive på sådan en inspirerende og motiverende blog som Danica og Rasmus skriver og jeg siger stort tak for spalte-pladsen ;0)

I kære læsere kan klikke ind forbi deres blog lige her og læse interviewet samt kigge nærmere på deres super fine og inspirerende blog, hvis I ikke allerede kender den :-) 
Jeg håber at I vil finde indlægget interessant. God læselyst!


8 kommentarer:

 1. Hej Emilie, vil virkelig gerne vide hvilke andre blogs du læser. Alt fra fitness/fashion blogs! Er virkelig inspireret af dig!

  SvarSlet
 2. Hejsa :-)

  Hvis du søger i mit arkiv ude i højre side vil du finde 4 indlæg oprettet i februar og marts 2013 der hedder Favoritblogs #1, #2, #3 og #4, der kan du finde alle dem jeg læser mest :-)

  SvarSlet
 3. Hej :)
  Er helt vild med din blog! Så lige nogle forskellige indlæg du havde hvor du har sådan en lang grå kjole på (http://emiliejacqueline.blogspot.dk/2012/08/aalborg-i-rdt-modstrom-show.html) tænkte på om det er en du er interesseret i at sælge eller ved hvor man kan købe henne? :)

  SvarSlet
 4. Hej Pernille

  Kjolen er fra mærket My Mynt og blev den gang forhandlet i Modström i Aalborg, men jeg tror desværre ikke det er en de har længere :-(

  SvarSlet
 5. Hej Emilie! :-)
  Jeg er meget inspireret af din blog! Jeg går dagligt ind på din blog, for at se om der er nye indlæg :-) hihi. Jeg vil lige
  høre dig hvor du har købt dit pulsur henne? Det er super fedt! :-)

  SvarSlet
 6. Hej Line :-)

  Tak for din kommentar. Det glæder mig meget at høre at du kan lide min blog!

  Pulsuret fik jeg i gave, men det er købt i Intersport, og jeg er super glad for det :-)

  Vh. Emilie

  SvarSlet
 7. Mange tak fordi du gav dig tid til at svare. Og mange tak for hjælpen - jeg må lige have anskaffet
  mig sådan et ur i Intersport så :-) hihi. Kan godt forstå du er glad for det! :-)

  SvarSlet
 8. Det var så lidt, jeg håber at du bliver glad for det :-)

  SvarSlet