tirsdag den 9. april 2013

Sund banankage

Hej derude!
Jeg bliver simpelthen bare lige nødt til at dele synet af denne sunde udgave af en banankage med jer. Min veninde Karoline og jeg bagte (og spiste) den i går aftes efter en god omgang Bodyfit. Mums jeg siger jer at den var et hit!
Sig til hvis I ikke kan nøjes med synet - så smider jeg gerne en lille opskrift op :o)


3 kommentarer:

  1. Opskrift tak!!!! :D
    Nej nej nej, hvor ser den bare lækker ud! :D

    God aften!

    - Mai

    SvarSlet
  2. Ja tak opskrift! :)

    SvarSlet
  3. Opskriften som er venligst lånt fra Anna Würtz's blog er som følger:

    400 g dadler
    200 g mandler
    5-6 spsk kokosolie (du kan også bruge rapsolie)
    Saft fra én presset appelsin
    1 tsk vaniljepulver (ikke vaniljesukker, køb rigtigt vaniljepulver, f.eks. fra Urtekram)
    2 tsk. kanel
    En knivspids salt og peber
    6 mellemstore økologiske æg
    50 g. 85% chokolade
    2-3 bananer

    Kør dadler, mandler, olie, appelsinsaft, vanilje, kanel, salt og peber i en foodprocessor (eller blend det, hvis du ikke har en foodprocessor) i et par minutter. Det skal have ca. samme konsistens som marcipan. Tilsæt så æggene et efter et, sammen med bananerne mens du blender videre. Hak til sidst chokoladen groft og kom den i. Kom dejen i en smurt bradepande, tærteform eller lignende og bag kagen i 40-45 minutter ved 160 grader. Lad kagen køle af, inden den serveres – den skal lige have lov til at sætte sig. Brug evt. lidt ekstra chokolade til at smelte oven på kagen.

    SvarSlet