fredag den 19. december 2014

Gym Rat

Når det er muligt at kombinere ferie med træning er jeg yderst godt tilfreds! Dette er altid tilfældet når vi er i Miami, her træner vi altid i fitness centeret Flamingo Fitness, som hører til lejlighedskomplekset vi bor i. Centeret er på 8. etage og har den smukkeste udsigt til bugten og skyline af Down Town Miami. Vildt inspirerende omgivelser at træne i og et fantastisk værktøj til at slå tankerne fra. 
Denne uges tid har vi alle fire trænet sammen hver morgen, og om eftermiddagen har Trine og jeg deltaget i forskellige former for holdtræning. 
Det er super fedt at prøve noget anderledes, end det vi kender hjemmefra. Jeg har hevet en masse inspiration med hjem, hvor jeg har tænkt mig at præsentere noget af det overfor alle mine søde holddeltagere i det nye år. Så hvis nogen af jer læser med derude, kan I godt glæde Jer :-)

Jeg har stadig massere af billeder fra ferie, som kommer på bloggen i løbet af weekenden sammen med en lille personlig Miami-guide, som jeg er igang med at skrive. Men lige nu skal jeg pakke de sidste julegaver ind og så skal jeg over at julehygge med min veninde Sahra. God aften!
/Emilie
1 kommentar:

  1. Sejt med træningen! Jeg glæder mig til at læse mere om det i det nye år :)

    SvarSlet