tirsdag den 16. december 2014

Miami Christmas Spirit I stort set alle henseender har Miami, og USA generelt, det ofte med at tage tingene til lidt mere ekstremer, end hvad vi er vant til hjemmefra - og julen er bestemt ikke nogen undtagelse. Selvom temperaturen her i Miami siger sommer, siger julepynten og julestemningen alligevel 110% fuld gas på alt hvad den kan trække af blinkende lys og julekugler. Alle palmerne er som i kan se på billederne, klistret ind i lyskæder og det hele må gerne være en lille smule 'over the top'. Den kombination er efter min mening vildt hyggelig! :-)
Forleden aften, da vi kørte til og fra et shopping mall, kørte vi igennem flere villakvarterer, hvor den absolut heller ikke havde fået for lidt med julepynten. Det var alt fra store flyvende rensdyr på taget og huse der var dækket HELT og aldeles ind i farverige lyskæder, til store krybbespilsfigurer af hyrder, jesu barnet i sin krybbe og noget nær en hel bondegård af krybbespilsdyr som stod i de små forhaver.
 Det meste af det er super hyggeligt, men noget (meget) af det er altså også ret usmageligt og kan let forveksles med en thai-massage klinik som tilbyder andet end massage ;-) haha


Ingen kommentarer:

Send en kommentar