mandag den 22. december 2014

Where to ... In Miami

Jeg er blevet opfordret til at lave en mini-guide til Miami med mine fortrukne shoppingsteder, spisesteder og andre attraktioner som jeg vil anbefale, til de af Jer der har planer eller drømme om en tur til østkysten. Det skal selvfølgelig først lige siges, at eftersom vi altid holder til på South Beach, er det naturligvis her mange af tingene jeg kender, er beliggende. 
So here goes ..

SHOPPING:

Lincoln Road Mall: En hyggelig gågade på South Beach med mange forskellige butikker, caféer og gode spisesteder. Desuden er der også en biograf, et teater, en kirke og et museum.

Collins Avenue Shopping District: Collins Avenue har ligeledes et væld af gode shopping muligheder med butikker på begge sider af gaden.

Dolphin Mall: Mit helt klare favorit sted! Masser af gode butikker, store sports shops, masser af sko, skønhed og tøj. Alt hvad du skal bruge finder du i Dolphin Mall.

Sawgrass Mills: Floridas største outlet center og samtidig et af floridas mest populære turistmål. 
Ligger på 12801 West Sunrise Blvd, Broward County.

Bal Harbour: Er du på jagt efter Chanel, Gucci, Prada, Cavalli, Dior osv. er dette stedet at tage hen.

Aventura Mall: Endnu et stort shopping mall med mere end 280 butikker indenfor alle områder.
Ligger på Biscayne Boulevard/196th StreetSPISESTEDER:


Doraku: Japansk restaurant på Lincoln Road med den mest fantastiske sushi.


Cold Stone Creamery: Iskæden der er leveringsdygtige på de mest fantastiske isdesserter jeg hidtil har prøvet. Det er også muligt at 'designe' sin helt egen is med alverdens forskellige varianter og toppings. Et must, hvis man elsker frisk, hjemmelavet is.
Ligger lige på hjørnet af Lincoln Road. 
Texas de Brazil: Meat-lovers must visit this place! En fantastisk restaurant med konceptet hvor hver person får uddelt en coin som har en henholdsvis grøn og rød side. Når du vender den grønne side opad signalerer du til tjenerne at du gerne vil have kød og så kommer de ellers rendende i en lind strøm med masser af forskelligt friskskåret kød i alle afskygninger. Desuden er der tilmed en stor buffet med diverse lækre tilbehør og salater. 

Five Guys: Efter min mening, den bedste burgerkæde i USA. Perfectly fresh n' juicy ;-)Einstein Bro's Bagels: Der ligger formentlig mere end én af disse bagels shops i Miami, men ikke desto mindre laver de gode morgenmad - og frokost bagels til en god pris.

Sushi Samba: Hyggelig og super god sushi restaurant på Lincoln Road.


BAR/NATKLUBBER:


LIV: Måske Miami's hotteste natklub med eksklusive lounge områder og med åbent i nattetimerne onsdag til søndag. (www.livnightclub.com)

SET: Super fed natklub i gennemført god stil. (www.setmiami.com)

Story: (www.storymiami.com)

Bamboo: (www.bamboomiamibeach.com)

Mango: Masser af forskellig skør underholdning og live musik hele natten. (www.mangostropicalcafe.com)

Nikki Beach: Natklub og gourmet restaurant i ét. De skulle eftersigende også holde nogle vilde fester søndag morgen/formiddag til det de kalder Sunday Brunch. Jeg har dog kun været der i dagtimerne.

Mansion: (www.mansionmiami.com)
SEVÆRDIGHEDER OG AKTIVITETER:Ocean Drive: Perfekt til gå/løbeturen med havet/stranden på den ene side og det pulserende byliv på den anden.

Miami Beach: Behøver jeg vist ikke at uddybe ;-)

Espanola Way: En hyggelig og stemningsfyldt gade i South Beach i sand spansk stil med masser af hyggelige spisesteder og små caféer.

Everglades National Park: Det største subtropiske naturområde i USA. Her har du mulighed for at møde krokodiller og andre specielle dyr, som du normalt ikke lige ville støde på.

American Airlines Arena: Hvis man rammer sæsonen til at komme ind og se en af Miami Heat's hjemmekampe vil jeg stærkt anbefale det - også selvom man ikke er Basketball fan. Stemningen og oplevelsen er bare helt speciel.

Key West: Amerika's sydligste punkt. Det krøver dog en god dags kørertur at komme dertil fra Miami.

Orlando: Tager man kørerturen til Orlando er der et vælg af forskellige muligheder, bl.a. Walt Disney World, Universal Studios, Seaworld og Orlando Premium Outlet med 150 forskellige lækre butikker.


_____

Det var vidst det for denne gang, jeg håber at I der har efterspurgt en lille guide, vil kunne bruge denne :-)
Det kan være at jeg løbende vil tilføje nogle ting til listen.
/Emilie

2 kommentarer:

 1. SUPER guide...
  Har været i Miami før, men der er helt sikkert kommet nye ting på listen nu ;)

  Bor I privat eller hvordan? synes det kan være svært at finde et godt sted (især med træning) uden det koster 4.000 DKK pr. nat :O

  - Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Sabrina, fedt at du kan bruge min guide :-D

   Ja vi bor privat - min kæreste har en ferielejlighed som udlejes til 1200 kr. pr. nat og kan rumme op til 6 personer. Der er to soveværelser, et stort køkken, badeværelse og dagligstue med plads til ekstra opredning.
   Stedet hedder Flamingo og du kan finde vores facebookside, hvis du søger på "Miami luksus ferielejlighed udlejes" på facebook :-) Ellers er du selvfølgelig mere end velkommen til at skrive til mig her, hvis du har nogle spørgsmål :-)
   Hilsen Emilie

   Slet