tirsdag den 11. september 2012

You're in love with a girl who's in love with the world

Først lige til de, som normalt vil være ved at brække sig, når andre viser de er glade og forelskede; I kan bare lige scrolle længere ned på siden og læse noget andet, eller bare klikke helt væk fra dette indlæg.. Så skal I i hvert fald ikke sidde og brække jer ud over jer selv, når I om lidt læser videre :)


Godt, så fik vi dem sorteret fra, hæhæ.. Men helt ærlig ikk? så er jeg egentlig bare fucking glad og har lyst til at dele det med jer der læser med. Synes virkelig bare livet behandler mig pænt og jeg sætter så ubeskrivelig stor pris på det og alle de gode personer jeg har omkring mig. 

Kender I det med at gå hjem et sted fra, og bare smile hele vejen, fordi de mennesker man omgiver sig med bare er i særklasse og generelt bare nogle totalt fede mennesker? Sådan har jeg det sådan cirka hver dag. 

Fra jeg vågner op om morgenen med den person jeg aller helst vil have det skal være, der ligger og putter ved siden af, - til man har fri fra arbejde kl. lort om morgenen, men ikke har lyst til at gå hjem i seng, fordi virkeligheden og nuet bare er så meget federe (okay, det lyder som en kæmpe kliche, men det er fandme rigtigt!) For ikke at nævne alle de nye mennesker jeg møder eksempelvis via mit arbejde eller i min nye klasse. Mine uvurderlige gode veninder, der nærmest ikke behøver yderligere beskrivelser. De er bare topnice og guld værd hver især. 

Gode venner, job og andre interesser er super vigtige og meget betydningsfulde for mig, men i forhold til hvor vigtig en god familie og en kæreste man elsker, bliver alt andet bare sekundært. Jeg føler mig enormt heldig og synes bare livet er det vildeste shit! 

Så hvis nogen af jer der læser med her, føler sig nævnt i overstående, skal I bare ha stor tak for at være en del af mit liv. 

Lykken kan hurtigt vende, så det er med at nyde det mens det hele kører på skinner. 7-9-13

Håber ikke i synes denne tekst var for sukkersød, i så fald var i advaret :P .. ps. hvis ikke i ku' fornemme det, er janteloven stadig so last year.
...
Billedet er i øvrigt fra sidste år, til noget Zulu Sommerbio af en slags :) Hvor jeg, som I kan se, havde lyst hår. Det går jeg faktisk og overvejer lidt igen, men den kan vi snakke om på et andet tidspunkt ..

Kh. E

4 kommentarer:

 1. Du er sød! Hygggeligt indlæg. Det altid dejligt at være glad og smile af selv de mindste ting :) Kan 100 % følge dig! Så nej, slet ikke sukkersødt, overhovedet.

  SvarSlet
 2. hehe tak skal du ha :-) Ja det er det nemlig lige præcis, dejligt der er nogen derude der kender følelsen :)
  Knus E

  SvarSlet
 3. Dejligt at høre, du er glad og har det godt! :-) og skønt med en masse positivitet :-D må man spørge hvor gammel din kæreste er??

  SvarSlet
 4. Ja det må du godt, han er 37 år ;o)

  SvarSlet