søndag den 1. februar 2015

Graphic Patterns

Her er en af mine outfits fra denne weekend, som for en gang skyld har været total arbejdsfri.
Lørdag stod den på en hygge/shoppe-dag med min mor i Aarhus og til aften kom min veninde Camilla forbi til tapas-hygge hjemme på sofaen. 

I dag har min familie og jeg været til "generalprøve" hos Water and Wellness Randers, som officielt åbner på onsdag den 4. februar. Vi fik kørt i de sjove vandrutsjebaner og sluttede af i wellness-afdelingen med en tur i varmtvandsbassinet, diverse inde - og udendørs saunaer, dampbad og lysterapi. Efter vi nær var skrumpet ind til små rosiner af alt det vandpjaskeri, smuttede vi videre til en omgang træning i Fitness Studiet og så var det ellers bare hjem og slappe af resten af dagen.

Kjolen jeg har på, på billederne er ny og er fornyligt fundet i Message, hvor de nye forårskollektioner så småt er ved at snige sig ind på hylderne. Jeg elsker når det sker - uanset hvor meget vejret ikke helt er nået helt til den sæson endnu.
Jeg håber at I har haft en weekend ligeså god som min :-)
xoxo

Kjole: Project Unknown / Fur: Nü by Staff / Bukser: H&M / Støvler: Forever21 / Hat: Forever21

4 kommentarer:

 1. Hej Emilie.

  Er du mon sponsoreret af Message og Staff?
  Du skriver så ofte om ting derfra, men du skriver aldrig om det er gaver fra dem?
  Det er blot fordi jeg flere steder har læst, at det er ulovligt.

  Hilsen Sofie, fast læser :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sofie,

   Jeg samarbejder med Nü by Staff og nogle af mine ting derfra, har jeg været så heldig at få foræret. I så fald fremgår det også gerne af mine indlæg :-)

   Derudover er jeg ansat som Pr. Assistent hos Message i Randers, så det er derfor at mange af deres nye varer ofte ender i min garderobe og dermed også fremgår i mange af mine outfits :-)

   Så vidt jeg er orienteret er der forskellige former for sponsorerede indlæg og det kan nogen gange være en jungle at finde rundt i - både som blogger og som læser - men det har aldrig været mit ønske at holde noget skjult eller på anden måde skrive om noget som jeg ikke oprigtigt kan stå inde for. Jeg viser blot de ting og det tøj som jeg går i og godt kan lide :-)

   Tak for dit spørgsmål og fordi du læser med.

   De bedste hilsner,
   Emilie

   Slet
 2. Hej Emilie,

  Ej, hvor spændende!! Det har du slet ikke skrevet noget om i dine indlæg omkring fremtiden.
  Kunne det ikke være en vej for dig?? Jeg vil meget gerne høre mere om jobbet - kan du lave et indlæg med, hvad man laver som Pr. assistent? :-D

  Og lækkert med gratis tøj, det synes jeg faktisk ikke du har skrevet nogle steder, men det er jo bare dejligt for dig altså...

  Hilsen Sofie

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne måske godt være noget på et senere tidspunkt, hvis muligheden bød sig :-)
   Lige nu er det bare ikke aktuelt, da det ikke er en fuldtidsstilling jeg har - men det er uden tvivl spændende at beskæftige sig med - Det kan godt ske at jeg laver et indlæg om det på et tidspunkt.

   Ja det er super lækkert, jeg klager bestemt heller ikke :-)

   Hilsen Emilie

   Slet