lørdag den 31. august 2013

Kage-hjerne

 Haha, jeg har altså virkelig fået kage på hjernen! :D
Da jeg vågnede i morges, drønede jeg ud i køleskabet og spiste resterne af de gode kager fra i går. Lidt rebelsk at spise kage til morgenmad, ikk? haha.  

Nu er jeg lige kommet hjem fra træning og har sat mig til at se Den Store Bagedyst på DR1, hvor ambitionsniveauet  og metoderne ganske rigtigt er en smule mere avanceret end mine egne kage-bage-skills, men alligevel er det ret skægt at se :-)

Jeg kunne vildt godt tænke mig at bage hindbærsnitter en dag. Er der mon nogen af jer der kender en god opskrift på sådan nogle? Så vil jeg i hvert fald gerne høre om den.

Rigtig god lørdag!2 kommentarer:

 1. hey Emilie

  jeg har lavet hindbærsnitter en del gange efter hånden og vil da gerne dele min opskrift med dig :)

  Men ingredienserne er.
  250 gram mel
  1 tsk. bagepulver
  125 gram smør
  125 gram sukker
  1 æg
  150 gram hindbærmarmelade

  Fremgangsmåden er at du laver dejen og ruller den ud i en max på ca. 3 mm, og gør det på et stykke bagepapir ellers hænger dejen ved.!
  Så skære du kanten af hele vejen rundt, så du har lige sider hele vejen rundt. Derefter kommer du hindbærmarmeladen på den ene halvdel, når det er sket tager du fat i bagepapiret i den anden ende som du nu folder ind over den første del af dejen.
  Tryk kanterne lidt ned, så hindbærmarmeladen ikke løber ud.
  Så skal den bare bages ved ca. 175 grader i små 20 til 25 min, når du tager den ud så lad hindbærsnitterne køle en smule af( ca. 5 min)
  Når den så er kølet lidt af skære du hindbærsnitterne ud i pæne stykker, og kommer glasur og krymmel på. Alt efter hvor store stykker du laver får du mellem 10 og 20 stykker hindbærsnitter, jeg laver selv 20 som ikke er så store igen.

  håber du kan bruge den :)

  med venlig hilsen

  Lea

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lea

   Tak for opskriften, den lyder forholdsvis let og lige til, så det kan være at det er den jeg ender med at prøve af :)

   Ha' en god søndag!

   Vh. Emilie

   Slet