torsdag den 22. august 2013

Running-Cake


Godaften på den lille blog :-)
Jeg er lige kommet hjem og har smidt mig i sofaen efter en dejlig dag! Efter job drønede min veninde Sahra og jeg til Aarhus for at hygge lidt. Denne gang blev det kun til window-shopping og dankortet blev for en gangs skyld skånet lidt. Til aften spiste vi på Soya2, som desværre skuffede lidt med en noget tarvelig running-sushi. Øv.. Til gengæld var deres kager ganske udemærket, så de røg glædeligt ned og vi fik mildest talt tømt hele båndet for banankage og brownies, haha. Stakkels de andre gæster ;-) 
Det var en skøn og sjov aften med min lille mus <3

6 kommentarer:

 1. Oishii sushi på nørregade i århus er altid rigtig lækkert :) bare til en anden god gang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for tippet Vanessa, den må prøves af en dag :-)

   Slet
 2. Karma sushi på Vestergade er simpelthen SÅ lækker! Deres Karma Crunch er fantastisk - det skulle du tage at prøve! :-) Jeg får kun sushi derfra!

  Btw. god og hyggelig blog! :0)
  Mvh. Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhmm, Karma Crunch lyder lækker, den må helt klart afprøves :-) Dem med dybstegt tempurarejer er nemlig min absolutte favorit! Sidder faktisk og bliver lidt småsulten nu, haha.

   Tusind tak for tippet Signe, dejligt med anbefalinger!

   Vh. Emilie

   Slet
 3. Ja, gør det! Jeg siger dig, det er fantastisk derinde! ;-) Og jeg giver dig ret i, at ruller med tempurarejer er de bedste ruller; bestiller jeg også altid! Meld meget gerne tilbage, hvad du synes om stedet - det er sjovt at høre, hvad andre synes - og kan lide :0)

  Mvh. Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja uden tvivl det bedste! :D
   Det vil jeg gøre Signe, det bliver helt sikkert det næste sted jeg skal prøve når menuen står på sushi næste gang :-)

   Slet