Den ultimative banankage er efter mit hoved enkel at lave, tilpas svampet, med en god gennemtrængende banansmag og selvfølgelig med chokoladeovertræk. Denne her udgave har det hele! Følg de enkle steps og jeg lover dig at du vil blive populær overfor den/dem du serverer den for :-)
Du skal bruge:
2 dl sukker
2 tsk vanillesukker
3 æg
2 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g smør
3 bananer
100 g mørk chokolade (jeg kan bedst lide den omkring 60-70%)
1. Tænd ovnen på 175°. Pisk sukker, vanillesukker og æg godt luftigt med en gaffel.
2. Bland mel og bagepulver sammen og vend det i dejen lidt ad gangen sammen med blødgjort smør. Mos bananerne og hak 100 g mørk chokolade og bland det i. (jeg kan bedst lide når chokoladestykkerne er forholdsvis store)
3. Fordel kagen i en form og bag den nederst i ovnen i ca. 50 minutter (dog plejer jeg kun at bruge det som ca. tid, stik i kagen undervejs og tag den ud når dejen ikke længere hænger fast).
4. Smelt 100 g. chokolade og smør på som glassur. Alternativt er nutella også et hit hertil.
5. Lad den evt. køle af i køleskabet så chokoladeovertrækket stivner eller spis den med det samme mens den er lun.
4. Smelt 100 g. chokolade og smør på som glassur. Alternativt er nutella også et hit hertil.
5. Lad den evt. køle af i køleskabet så chokoladeovertrækket stivner eller spis den med det samme mens den er lun.
God fornøjelse!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar