søndag den 28. september 2014

Cocktails & Games

Hej derude. Har I haft en god weekend? 
I fredags havde vi et par af vores gode venner, Katrina og Thomas på besøg til cocktails og kortspil - Vi havde nemlig et opgør fra vores ferie på Ibiza, som skulle afgøres. Behøver jeg at prale af at jeg løb med sejren efter lige knap fire timers spil? Jeg var så tilfreds med endelig at få lov at slå Mark lige på målstregen, han vinder nemlig ellers altid :D Der gik virkelig sport i den! haha

 Mens vi spillede nød vi hjemmelavede cocktails som Mark og jeg stod for, og den skønneste chokoladekage med hindbærmousse som de havde medbragt. Jeg siger jer, at det var godt!

Vi lavede Strawberry Daiquiries, almindelige Mojitos, Appelsin-Mojitos og til sidst eksperimenterede jeg med Nutella-milkshake-cocktails med vaniljeis og banan. Waow det var meget mums på én aften - og samtidig var det bare drøn hyggeligt med en sjov aften som involverede alkohol, uden at man skulle sidde og hamre shots ned for at blive fuld på rekord-tid. Vi gentager helt sikkert succesen når de andre vil have revanche :)


4 kommentarer:

 1. Det lyder som en virkelig hyggelig ud :) Kunne det tænkes du ville lave et indlæg med opskrifterne på de drinks? De ser nemlig virkelig gode ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Cecilie

   Du kan finde en de forskellige opskrifter her:
   Strawberry daiquiri: http://www.daiquiri-opskrift.dk/
   Mojito: http://bartendermagasinet.dk/drinks/mojito/ (her tilføjer jeg dog altid 1 cl. mojito-mint)
   Appelsin-Mojito: samme fremgangsmåde som den almindelige Mojito, du udskifter bare lime-frugterne med appelsin.

   God fornøjelse :-)

   Vh. Emilie

   Slet
 2. Er nødt til og få opskriften på den Nutella-milkshake-cocktail smukke! Den ser alt for god ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var virkelig også god og så var den også ret hyggelig som en slags afsluttende dessert-cocktail :)

   Til 4 personer brugte jeg:
   4 bananer, 8 dl. skummetmælk, 8 cl. lys rom (alt efter temperament), 6 spsk. nutella, 2 spsk. sukker, 2 kugler vaniljeis og isterninger - alt sammen skal bare en tur i en blender indtil du har en cremet og skummet konsistens. Da de var hældt op toppede jeg bare med lidt ekstra vaniljeis.

   Undlader du alkoholen, har du bare en forrygende nutella-milkshake :-D

   Slet