tirsdag den 9. september 2014

Projekt Sundt Hår #3

Hej søde læsere

I dag var det igen tid til at jeg skulle læne mig tilbage i frisørstolen hos Coiffure Diamond i mit "Projekt Sundt Hår". 
Som jeg kort fortalte jer om sidst, skulle jeg denne gang have lavet en let lysning for at give et frisk pust og samle håret.
Özge og jeg blev enige om kun at lysne det inderste af håret for at undgå de frygtede "tiger-striber" i de yderste lag. Det er nemlig en ting, jeg virkelig ikke kan fordrage! På den måde vedligeholder jeg også det naturlige look med spil og reflekser. Så i dag kom jeg endnu et skridt tættere på målet om et sundt hår og gik glad og tilfreds fra salonen, som jeg plejer :)


 En anden ting jeg i dag fandt ud af, var at man hos Coiffure Diamond får et stempelkort til farvning, som giver hver 6. farvning gratis. Det var jo en dejlig ekstra lille bonus :-)
 xx Emilie

5 kommentarer:

 1. Hvor er din fine, hvide top fra? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk en kjole, købt i forever21 i USA :)

   Slet
 2. må man sprøge om prisen, da jeg selv overvejer at få samme farve! og hvilken metode er der brugt? :) super flot hår kys

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil anbefale dig at ringe ind til salonen, så kan du få et mere konkret svar på hvad prisen vil blive. Det er nemlig forskelligt afhængigt af hvor kort/langt hår man har og hvor mange forskellige farver der skal involveres :-) Nummeret til Coiffure Diamond er 86 40 50 40.

   Mvh. Emilie

   Slet
 3. Tusinde tak - det vil jeg gøre! :)

  SvarSlet