lørdag den 14. januar 2012

New Years Eve 11/12

Årets sidste dag .. 31.12.2011


Med hjælp fra en rejseguide på hotellet i Male, fandt vi frem til et andet resort, hvor vi besluttede at bo den næste uges tid. Det var utrolig svært at finde resorts til en nogenlunde pris, da alt bare var fully booked op til nytårsaften. Men det lykkedes! Vi skulle med en vandflyver ud til øen.
I køen til baggage check-in stod Isabella Kristensen pludselig med hendes kilometerlange ben, en Louis Vuitton taske dinglende om håndleddet og kæmpe store solbriller lige foran os. Jeg havde lyst til at tage et paparazzi-foto af hende, så famous hun så ud. Men hun var med sin familie, så det var nok bedst at lade være :-)

Smuk udsigt over de mange øer og lagooner på den halvtimes flotte flyvetur.

Flyet landede på vandet, hvor en båd hentede os og sejlede os ind til vores ø :-)

.. jeg tror sgu jeg bliver liggende lidt endnu :) Nyder aftensolen, mens der pyntes op til nytårsfest på stranden.

Fantastisk New Years Dinner, der inkluderede et kageorgie af dimensioner. MUMS!

Alverdens lækkert mad! Alt fra Sushi til BBQ på grillen. 

Fine 2012-cookies og jordbærdrøn :D

Det dygtige kokkehold der stod bag alle de fine kreationer :-)
Der blev sat fut i året 2011. Mens tallene brændte, sad vi og tænkte tilbage på alle de fantastiske ting vi har oplevet gennem hele året. Konklusionen blev både for Mark og Jeg at år 2011 har været vores livs bedste år til dato :-)

.. Og der blev budt velkommen til 2012

Da klokken var ved at nærme sig midnat, blev der talt ned fra ti i kor på stranden og alle ønskede hinanden godt nytår. Det var vildt hyggeligt og stille og roligt, trods jeg nok godt kunne ligne en der var på vej i hegnet på overstående billede ;o) Det var Mark der ville piske stemningen lidt op med en hulens masse farverige drinks. Men de var alt alt for stærke til at få ned .. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar