lørdag den 14. januar 2012

One night in Bangkok

I dag blev vi kørt rundt hele dagen af en chauffør der hed Virack, som Marks mor altid plejer at blive kørt af når hun er i Bangkok. Han var rigtig venlig og talte fint engelsk. Første stop var en longtailboat-tur op og ned af floden gennem Bangkok by, her gjorde vi nogle stop undervejs bl.a. for at fodre nogle store fisk :-)

Næste sted vi gjorde stop var ved Grand Palace, som er et kæmpe stort tempel .. Mark gik all in fra start :D

Her mødte vi bl.a en masse munke på pilgrimsrejse, der velvilligt stillede op til fotografering :o)

Vi nåede også at være stock in traffic i China Town, heldigvis var taxaen med air con ;P


Aldrig før har jeg set så velpasset en have! Wow det var flot.Derefter blev vi kørt til et andet tempel, ved navn Wat Poh. Her var den kæmpemæssige Buddah trækplasteret.


Til sidst blev vi igen sat af ved shopping området, hvor vi lagde ud med en god solid frokost :-)

Det her billede kan jeg ikke forklare ... hæhæh. Synes vist bare det var nogle søde bamser :o)

Udenfor centrene var der markeder med en masse vintage boder, der faktisk havde overraskende meget fedt tøj til næsten ingen penge. 

Om aftenen tog vi ind til backpacker-området Khaosan Road, hvor vi spiste og så på butikker.


Der var en masse børn der fik rystet rumpen for at tjene lidt penge til deres skolegang. Sørgeligt men sjovt at se på. Nogen af dem havde uden tvivl en helt klar forestilling om at de bare var som skabt til et dansegulv uden at have så meget som én rytme i kroppen ;o))

Der var mange sjove ting at kigge på. F.eks. ladyboys som bare var über alles.. Jeg købte et par sandaler og ellers fandt jeg også disse par briller der matchede min nye blazer ret så godt 8-) Being trendy in Thailand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar