tirsdag den 24. januar 2012

Getting black hair in Bali

I går mandag d. 23/1-12 tog vi en båd fra Kuta Beach Bali kl. 06 om morgenen til Gili Trawangan, Lombok. Vi tjekkede ind på Gili Divers Hotel, hvor vi havde fået en rabatkupon til både overnatning og dykning fra dykkerskolen på Phi Phi - så det var ren win win :-) Samme dag tog vi med eftermiddags-dykkerbåden til et divesite kaldet "Hans Reef" hvor vi bl.a. så Bluespotted Stingrays og gigantiske skildpadder - jeg lyver ikke hvis jeg siger at den største var på størrelse med vores spisebord! Fuck hvor var det sindsygt!! :D Senere samme aften besluttede vi at tage en chiller-movie-night hjemme på vores lille kammer, da der var dvd-afspiller på værelset og et stort udvalg af film vi gratis kunne låne. Det var sgu hyggeligt :o)

I dag tirsdag d. 24/1-12 har vi været på stranden stort set hele dagen og endte med at gå en omkring to timers tur rundt om øen langs stranden :-)Da vi kom tilbage hørte vi at en dykkerbåd fra vores hotel, magen til den vi var ude på dagen før var blevet væltet omkuld af en stor bølge og sunket mens 24 dykkere var under vandet. De blev dog alle hentet op af en anden båd og kom uskadte i land :-)

Lige lidt billede fra de sidste par dage:

Fra i søndags da jeg fejlagtigt godtroende satte mig i frisørstolen .. Mit hår var famlet ret meget af at være i solen og havde fået et mere eller mindre grønt look, så besluttede at få det farvet en mere ensfarvet lysebrun farve - men det var ikke ligefrem det færdige resultat! Mit hår endte med at være knaldsort, så jeg kunne gå hjem som en eller anden Ozzy Osbourne look-a-like. God damn it kvindemenneske!!! Mens jeg fik farvet hår fik Mark en haircut og en balinesisk massage, så han var godt tilfreds :-)


Beachside-chillin ;o)


Filmudvalget bærer måske lidt præg af at det var mig der valgte? :o)

Dejlig start på dagen :-)

-Because he's got me love stoned (L)Rockin' with my new black hair ;-)


   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar