søndag den 15. januar 2012

Kata Phuket, Thailand

09.01.2012
Efter en times flyvetur fra Bangkok, landede vi sendt om aftenen på Phuket. Herfra kørte vi med minibus sammen med andre backpackere ind til området Kata, hvor vi blev sat af og fandt et sted at overnatte. Stedet kaldte sig pudsigt nok "Den danske kro". 
Lidt flower-power-pynt på sengen :-)

Næste morgen stod vi tidligt op og mødtes med en af Marks gode venner Jake og hans norske kæreste Nathalie som også var på ferie i området :-) 

Om aftenen tog vi en bytur til Patong, hvor stort set alle af thailandsk-udseende, der bar kvindetøj, var eller havde tidligere været hankøn .. rimelig bizart, men sjovt!

Wuhuuu, posing with a ladyboy! 

Middag på seafood restaurant - og vi røg direkte i Breezers :o)

Drinksglasset indikerer lidt hvor vi tog hen derefter..Having a great time with great people! :-))

Senere tog vi ind og lurede på et propfyldt Discoteque Tiger.Alt i alt en kanon sjov, oplevelsesrig og lidt chokerende aften, der bekræftede mange af mine fordomme om det Thailandske natteliv, men stadig kunne få mig til at spærre øjnene op og tænke "skete det der lige?" - En aften lige i gemmebogen ;o)

2 kommentarer:

  1. Dine sko er SÅ lækre! Hvor er de fra? :o)

    SvarSlet
  2. Tusinde tak, er også blevet vildt glad for dem :-) Jeg købte dem i Bangkok, de er fra Jeffrey Campbell. Måske kan de findes over nettet? :-)

    SvarSlet